reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tofajko to masz bynajmniej wszystko za soba,mnie to jeszcze czeka.Ale z rozwodem mi sie mnie spieszy,teraz dla mnie najwazniejsze jest ograniczyc mu wladze rodzicielska, potem sie zobaczy

reklama
czechow Pan eks teraz straszne ma wymagania, skacze, rzuca się, wymyśla, ale alimentów to się nie chce płacić...choć dzisiaj dostałam za czerwiec, pomijam fakt, że za chwilę powinnam dostać za sierpień...szkoda gadać!
Ja mam w wyroku napisane, że może wspóldecydować w najważniejszych kwestiach dotyczących wychowania i nauki dzieci... czyli powinnam skonsultować z nim wybór przedszkola, szkoły i takie tam!

czechow Pan eks teraz straszne ma wymagania, skacze, rzuca się, wymyśla, ale alimentów to się nie chce płacić...choć dzisiaj dostałam za czerwiec, pomijam fakt, że za chwilę powinnam dostać za sierpień...szkoda gadać!
Ja mam w wyroku napisane, że może wspóldecydować w najważniejszych kwestiach dotyczących wychowania i nauki dzieci... czyli powinnam skonsultować z nim wybór przedszkola, szkoły i takie tam!

Hmmm to w takim razie w czym mu ograniczyli prawa?? Konsutlacja dot. przedszkola - śmiech na sali. Co do alimentów to nie będę się wypowiadać bo szkoda energii...

reklama
A ja chce z orzekaniem o winie,bo odszedl do innej.I tu zaczynaja sie schody bo wiem ze z nia jest, maja dziecko.Ale nie mam niezbitego dowodu ze tak wlasnie jest,moj brat z zona tez ich widzieli nie raz ale nie trzymali sie za rence itp.A w sadzie jak powiem ze on ma inna,a on wezmie ja na swiadka i ona zezna ze sa tylko znajomymi to ja wyjde na idiotke.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry