reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Normalnie jak tak czytam to prawdziwe Matki Polki...gotują, sprzątają, dziećmi się zajmują, walczą z eksami a to nie łatwe zadanie :-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Ja to bym tytuł SUPERWOMEN każdej dała:tak::tak::tak:

reklama
olcia - taką mam nadzieję--- ale jak już pisalam przez ponad 7 miesięcy było :kocham, nie kocham i tak w koło macieja i się zwyczajnie boję i on to widzi i mnie oswaja na nowo--- mamy więcej planów - nie wiem czy to chwilowe i jak szybko się wypali ale drobne gest w ciągu dnia dają mi duzego powera---zaparzona kawka, telefonik w ciągu dnia, chińczyk z dzieciakami - dziś spacerek---zobaczymy...................
a to ja i moja ferajna

Załączniki

• trzesacz.JPG
    trzesacz.JPG
    86,4 KB · Wyświetleń: 61
  • trzesacz1.JPG
    trzesacz1.JPG
    95,1 KB · Wyświetleń: 57
  • wyjazd.JPG
    wyjazd.JPG
    71,6 KB · Wyświetleń: 52
  • wszędzie.JPG
    wszędzie.JPG
    65,7 KB · Wyświetleń: 64
ja sobie wyrobiłam jedną drzemkę w południe i przed 14.30 nie zabieram malego z łóżeczka choćby juz nie spał--- to jest odpoczynek dla niego i mamy:-D

tafojka - moja natala też pózno zaczęła mówić ale to o niczym nie świadczy--- gaduła z niej okropna---zagada do upadlego:-D
a mój humorek nawet nawet ,cieszę się że moje dzieci nie chorują na coś poważnego, szpitale potrafią dobić a szczególnie dzicięce szpitale ,

Czechów i co Ty będziesz robiła bez dziecka w domu ?
ciesze się ze humorek lepszy a o szpitalach dziecięcych coś wiem---pracuję w 4 w sz-nie w szkole szpitalnej z dziecmi przewlekle chorymi- m.in. psychiatria dziecięca i onkoloogia:-(

Hana fajne twoje dzieciaki,duzo juz masz ta swoja panice:-D
my troche w domu
ale jeszcze bedizemy jeszcze wychodzic na plac zabaw
jak tylko rusze tylek z domu:sorry2:

a co do afery
aferzystka,a te babki z kwietniowek(nie liczac Natki) i styczniowek
nie duzo lepsze,babki po 20 czy 30 a slownictwa jak zbuntowanego nastolatka
wyzywaja,wyrzucaja z forum jakby to byl ich prywatne
my przezylismy dwie afery,ale bardzie kulturalnie,a nie tak dziko

cześć BaBeczki:-)

natka - no aferka niezła się wywiązała--- a teraz to chyba jakaś schiza zostaje---bo widzialam ze u was pojawiają się jakieś nowe osoby i bądz tu mądry:sorry2:może znow ktoś się podszywa--- ale jak widać nawet sprawdzanie nie pomago skoro dizewczyny dawaly się zwodzić ok. roku:sorry2: wszystko takie wiarygodne--- a powiedz jak u Ciebie z m?

:tak:
hana z nami ok,ale i tak nie jest to to samo co bylo wczesniej:-( mi juz moze tak nie zalezy i nie bede juz zaskoczona jak znowu cos sie okaze:no:

reklama
Do góry