Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i czekam, czekam, czekam... dociera do mnie powoli, ze to 7 dzien 40 tc. jak ten czas zlecial!!Oj kochana to tylko czekac przyjścia na świat dzidzi.
dzięki. od tego czasu jeszcze urósł, ale nie mam jeszcze zrzuconych fot, wiec nie moge ich zamiescic na forumale masz duży brzusio. Śliczny!
Wszyscy są bogaci...śmieszne to ale prawdziwe.Wiesz ja też mam problemy związane z pozbyciem się niektórych rzeczy z domu- wszystko wymieniam na nowe.Wyobraż sobie,że mam sąsiadke u której jest naprawde ciężko.Poszłam do niej odstatnio pytac czy nie chce troche ciuchów po Martynie.Naprawde fajne rzeczy ale za małe.Powiedziała,że jej córka ma sporo ciuchów.Zapakowałam więc w karton i postawiłam obok śmietnika może ktoś weżmie i wyobraż sobie wieczorem ona poszła i wzieła ..na drugi dzień jej córka chodziła w Martyny ciuchach...
czechow
zaraz bede buczec z rozczulenia...

no to ja sie nie pofatyguje niestety, bo mam b.daleko, a meble za free to lakomy kąsek
jestem z warszawy