reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
z calej ciazy mam praktycznie same zdjecia brzucha i pare filmikow (tez z brzuchem w roli glownej). dalam sie namowic starszym kolezankom i uwiecznilam sie tez w samej bieliznie.... za pare lat bedzie sie z czego smiac.

Witam popołudniem :happy:

Dori czadowy brzuszek a może Fąfelek czeka na 08.08.08 :-)

Mamo Julci następnym razem pakuj ubrania a ja zapłacę za wysyłkę :tak:
chyba że Martyna z tych wysokich chudzielców jest wtedy z wsadzeniem czegokolwiek na d.... byłby problem ale z bluzkami raczej nie :tak:

Czechów fajnie Ci z tym koncertem :tak:

czesc Basia :) nie ukrywam, ze bardzo bylabym zadowolona, gdyby Fąfel wyklul sie jutro. raz, ze fajna data, dwa, ze w terminie - a to sie przytrafia tylko trzem procentom dzieci :)

oj dori.... poród-fajnie!!!!!!!!!
szczerze to jak tak teraz mysle to moj poród był śmieszny,ale wtedy wcale nie bylo mi do smiechu.. darłam sie jak szalona:rofl2:

Basieńko dobrze wiedziec.Mam zawsze problem co zrobic z rzeczami po dzieciach...teraz będe wiwedziała co zrobic.Dori moje dziecko aqrtyna jest z 8 marca ma 2 święta w jednym.

reklama
no to czechow zostałyśmy same, ja się wzięłam za mahjonga :-p

ja wczoraj przechodziłam chyba z 10 razy jeden poziom - taki trudny był ale uwielbiam ten sposób pobudzania swoich komórek

no to starzy poszaleją na koncercie a płytka naprawdę taka fajna?

wiesz co całej płyty na raz nie jestem w stanie wysłuchać - za dużo wolnych kawałków - ale dziewczyna ma przepiękny głos, dobre teksty i fajną muzę

musze sie wam pochwalic ze schudłam prawie 2 kg!!!
super byle tak dalej!

tafojka to spotkanie nadal aktualne?

WOW gratulacje.

Ja schudłam 3,5 kg i mam lekki "problem" kiedy w desperacji przytycia kupiłam spodnie do pracy były dobre a teraz są za duże i wygladam w nich koszmarnie. Tak źle i tak nie dobrze:sorry2:

Czechów fajnie Ci z tym koncertem :tak:

wiem, dziękuję.

Dori wybierasz się do ginia w sprawie rodzenia ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry