reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
jestem,ja sie witam z wrzeszczącym dzieckiem... zartuje:-p mała śpi,a ja musze sie zacząć pakować bo o 14 mamy wyjeżdzać do polski. olka super zdjęcie w podpisie, ale mała ma fajniusi wózeczek.:rofl2:

w końcu przywędrowały koleżanki.
czechow jak tam na koncercie? to wczoraj był?

Koncert był czadowy ale muszę przyznać że się starzeję - 2,5 stania i mój kręgosłup obraził się na mnie i dziś mnie boli. Trochę mieli problemów z nagłośnieniem (było nierówne) ale poza tym było fantastycznie.

Z doniesień dziadkowych - nareszcie zauważają że Gabrysia nie jest takim słodziakiem na 200% - odkrywają że mają upartą i dość zrzędliwą małą wnuczkę. Poszło o majkti w kotki - były już brudne ale Gabi uparła się że w innych nie wyjdzie :confused::-D - nie wiem skąd ona to ma - co prawda jestem uparta - ale ze mnie chłopczyca i nie muszę mieć majtek z kotkami :-p

Olla - fajne foto

dzieki, Oliwia uwielbia ten wozek bo dostala go od babci:)
i powiem wam ze jak sie ubieramy na spacer to ona pierwsze to pod drzwiami stawia wozek i wybiera jaka lalke bierzemy na spacer:))

czechow wazne ze koncert udany:))
a mala faktycznei ma super upodobania, mojej sie zadne majtki nei podobaja.
ter4az wpadlismy na pomysl ze dostnie majtki do mojego brata, swaita poza nim nie widzi wiec moze ona ja przekona do noszenia majtek. dzwonil do neij ze jutro jej przywiezie majtki... a jej juz sie ten pomysl nie podoba:)
zabaczymy jaka bedzie reakcja...

dzieki, Oliwia uwielbia ten wozek bo dostala go od babci:)
i powiem wam ze jak sie ubieramy na spacer to ona pierwsze to pod drzwiami stawia wozek i wybiera jaka lalke bierzemy na spacer:))

czechow wazne ze koncert udany:))
a mala faktycznei ma super upodobania, mojej sie zadne majtki nei podobaja.
ter4az wpadlismy na pomysl ze dostnie majtki do mojego brata, swaita poza nim nie widzi wiec moze ona ja przekona do noszenia majtek. dzwonil do neij ze jutro jej przywiezie majtki... a jej juz sie ten pomysl nie podoba:)
zabaczymy jaka bedzie reakcja...

Wiesz co moja też na początku miała awersję do majtek - więc wpadłam na pomysł z kotami - byłam w H&M i zobaczyłam różowe z kotkami (mała uwielbia różowy:dry: i koty) więc wybór był prosty. Później kupiłam z księżniczkami i mała się zakochała i w jednych i w drugich. Ale niestety bywa tak że są brudne i ja już wiem że w gorszy dzień trzeba mieć jakieś w zanadrzu a mój tata musi się tego nauczyć.

Może jestem wredna ale w sumie cieszę się że poznają małą z tej innej strony. Że widzą ją taką jaka jest a nie tylko tą ugrzecznioną wersję na kilka godzin.

Mały uparciuch z Gabi, ja wczoraj miałam taką awanturę z Oliwierem, że ho ho. On z kolei postanowił, że na placu zabaw nie będzie chodził w sandałach... skończyło się to wrzaskiem, karą i pójściem do domu. Byłam tak wściekła, że nie pozwoliłabym mu postawić na swoim.
czechow moi rodzice opieprzają mnie gdy maluchom dam karę albo czegoś zabronię ale gdy zostali z nimi na dwie godziny rano (rano oni są w najlepszych humorach) to powiedzieli, ze to istne szatany. Krzyczą, biją się, łobuzują... Naprawdę ?:confused::-D:-D:-D
Niech dziadkowie też poznają te złe strony swoich ukochanych wnuczusiów :-p:tak:

majtki jeszcze tak tego nie przerabiamy...ale...
musze pochwalić, że w którymś momencie tato postanowił, że spróbuje uczyć Oliwiera robienia na nocnik, potem pojechaliśmy do dziadków i powiem Wam szczerze, że pare dni i Oliwier już sam ściąga spodenki i idzie na nocik gdy chce mu sie siku. Z kupą jest większy problem, bo on zawsze się ukrywal gdy ją robił, ale gdy ją gdzieś w kącie zacznie to zaraz przylatuje na nocnik. Jestem z niego dumna. Duża w tym zasługa taty, bo ja bym pewnie jeszcze z tym czekała... Amelię za niedługo czeka to samo :tak:

reklama
justyna masz madrego synusia:0
CO DO MOICH RODZICOW TO POZNALI SIE JUZ NA OLIWI I WIEDZA ZE JAK MOWIE NIE TO TAK MUSI BYC I WKONCU ODUCZYLI SIE JEJ USTEPOWAC NA KAZDYM KROKU.
jestem zadowolona bo zasze jak cos przeskrobala albo jak na cos nie pozwolilam to mala leciala do dziadkow... a teraz nawet u nich nic nie wskura...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry