reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

no wlasnie natak nie znamy, moze tafojka wrzuci ta stronke zktorej wziela swoej, ten jest super:))

jagoda ja przytylam podobnie do ciebie.
a ogolnei mam tendencje do tycia i do calkowitej wagi sprzed caizy bedzie strasznie ciezko wrocic...

reklama
Wiem jednak na pewno, że mój tatuaż też się nie będzie wiązał z facetami :P

Ja pierdziu,bo się zsikam!!! :laugh2: :-D :laugh2: :-D :laugh2: :-D

A dziewczyny powiedzcie czy robienie tatuazu boli??

Mnie łaskotało. :-D

majus ja mialam niecale 17 lat jak robilam pierwszy i nie zaluje:)

O,to tak jak ja jakoś. :-D Po bierzmowaniu. :-p

jagoda ja przytylam podobnie do ciebie.
a ogolnei mam tendencje do tycia i do calkowitej wagi sprzed caizy bedzie strasznie ciezko wrocic...

Mi w ciąży przybyło 18kg. :sorry2: Z tym tyciem,to mam tak samo,Oleńko... :dry: :zawstydzona/y: :-(

My już po dworku,Zuzia teraz bawi się kuchnią,którą dziś dostała od swojej starszej koleżanki,a ja zmykam myć gary. :dry:

A ja mam problem nie tyle z tyciem co z miłością ... do czekolady

miłość ta wybuchła nagle w ciąży na przełomie 5 i 6 miesiąca i jakoś mi po ciąży nie zniknęła :dry:, jak ograniczę słodycze to troszkę chudnę, jak przeszłam na ostrą dietę to spadłam do przed ciążowej wagi prawie. Niestety czym więcej stresu tym bardziej uwielbiam czekoladki :zawstydzona/y::sorry2:.

Ciekawe, że przed ciążą nie miałam takiego problemu, wtedy to nawet odwrotnie było, jak pisałam pracę magisterską to zleciałam ponad 10kg :baffled:, i zaczęto mnie o anorektyzm podejrzewać, a ja taka zalatana byłam.

jagoda ja teraz tez mam tak ze nerwy i stres wiaza sie z wiekszym apetytem... na slodycze:)
dlatego staram sie nei denerwowac...

moja mala maruda nie chce posprztac zabawek...

Ollka dzięki na namiar na terranovę, szukam tego w Wawie, na razie namierzyłam w samym centrum sklep. Obawiam się, że jak coś jest w tamtych okolicach to nie może być tanim sklepem :no:.
A w galeriach handlowych to mam 5-10-15, smyka, H&M, GEMO, i takie typu kaphall, reserved. Jak się znajdzie bluzkę dla dziecka za 10zł to jest super :sorry2:. Za 4 to ja bym chyba pół sklepu wykupiła :-p:sorry2:. W outlecie w sklepie atlantica są bluzki dla dzieci po 8zł i to dla mnie jest hit cenowy.

Czasami w marketach typu real, tesco można upatrzeć coś taniej ale z jakością różnie bywa. Niestety spodni dresowych dotąd nie udało mi się tam upatrzeć.

Ma jedne z Lidla (za 14zł ale rzadko bywają) i drugie z Kaphallu akurat na fajną promocję wtedy trafiłam, że było 50% od ceny promocyjnej i za 29zł kupiłam cały dresik, spodnie i bluzę.

A teraz w 5-10-15 mu kupiłam po 11,50zł i jedne za 16zł większy rozmiar.

kurcze chciałabym mieć taką Terranovę pod nosem :sorry2:.

A co do nerwów, to ja nie jestem jakoś strasznie nerwowa, ale czekoladę lubię coraz bardziej.
Ale ja taki dusiołek jestem, co mnie dotknie to do środka idzie a potem brzuch boli, nogi bolą, czekolady się chce :sorry2:. Jakoś nie potrafię pięknie wybuchać, a czasami szkoda :zawstydzona/y::sorry2:.

M. dzisiaj umył i usypia dziecko, normalnie święto mam :-D.
Tylko trochę się pobawiłam z Krystianem kolejką jak wrócili z dworzu.

Muszę się zastanowić, bo przyszalałam i ugotowałam 8 l rosołu :nerd:. Czyszczę zamrażarkę ciągle, a miałam taką wielką część indyka nie bardzo wiedziałam co zrobić z tym, do pieczenia nie bardzo, to dodałam trochę kurczaka i wyszedł rosół.
Tylko co my zrobimy z tym garem :baffled:, normalnie bym zamroziła, ale przecież czyszczę zamrażarkę do rozmrożenia.

jagoda aj do terranowy tez mam kawalek i jest w centrum duzego miasta i jest super przecena.
na nas koszulki sa od 3.30 gr:))
zaszalalm z oliwka na tej przecenie i sporo rzeczy nawet wiekszych jej kupilam.
a do firmowek to naprawde dla mnie czasem anwet na przecenach sa za drogie.
a do duzych sklepow to ja lubie w auchan ciuchy jej kupowac. nawet ok cenowo:)

jagoda aj bym chcialazeby ktos poszedl zoliwka an spacer,albo ja wykapal i uspal...
i cos za mnie zrobil...

reklama
Ollka to nie głupi pomysł.

No ja się cieszę, bo nie często to się zdarzało, ostatnio jest lepiej. Hmm. chyba naprawdę coś się zmieniło.
Ja sobie teraz tak myślę, że to był ten słynny kryzys po 7 latach i że teraz już musi być lepiej, ale czasami się boję, że jednak znowu się odwidzi pewnej stronie :sorry2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry