reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
co do tatuażu,to mi marzy sie na plecach-na kregosłupie nad pupcią:-D
taki anioł z rozpiętymi skrzydłami,ale jeszcze nigdzie nie znalazłam takiego który by mi sie podobał... znacie jakąś fajną stronke z tatuażami??
jak mam doradzac, to nie rob sobie niczego, co ktos juz ma na sobie. najlepsze tatuaze, to te projektowane od zera. znajdz dobre studio z fachowcami, powiedz co chcesz i niech ci zaprojektuja. to oczywiscie kosztuje odpowiednio wiecej, ale tatuaz jest na cale zycie i nie mozna na tym oszczedzac

laski jak ja sie na tym grillu obżarłam. zeby tak nie miec umiaru. ale mi ciagle powtarzaja - jedz jedz, potem juz nie bedziesz albo mogla, albo nie bedziesz miala czasu.

na ktg sie okazalo, ze wczoraj urodzily dwie moje znajome ze szkoly rodzenia. a mialy termin po mnie. moje dziecko nie chce byc lwem tylko np koziorożcem.
teoretycznie w poniedzialek powinnam isc do szpitala na patologie, ale cos mi sie nie spieszy. wole czekac w domu na godzine zero.

z tym chudnięciem po ciaży to mnie interesuje, czy skora na brzuchu jest tak samo napieta jak byla przed? powiedzcie, ze tak, pliz, pliz, pliz.

o jakiś koncert jest na jedynce zbieram się zobaczyć, skoro m. włączył zamiast jakiejś strzelanki :-)

u nas jest ciągle bez TV przy Krystianie, choć tatuś dziś włączył mu bajkę na kompie, ale przeżyłam to jakoś, bajka była po angielsku to chociaż chłopak posłuchał sobie innego języka ;-).

dobranoc

Dori to zależy jaką masz skórę, ja znam takie dziewczyny co po kilku ciążach wyglądają jakby nigdy nie rodziły.
Niestety ja do nich nie należę :-(, mi i ciąża i długie karmienie pozostawiły ślad. Ale pocieszam się, że w końcu mam dzieciątko coś za coś ;-) :-).

Ale jak schudłam to nie było tak źle ze skórą, nawet tak bardzo rozstępów nie było znać. Ale wiesz ja oprócz tego, że dużo przytyłam to jeszcze biust mi w ciąży urósł z B do E :szok:. Po skończeniu karmienia zmalał ale do przed ciąży już chyba nie wróci, mam takie większe C, mniejsze D teraz.
A ja uwielbiam mały biust, B wydawał mi się za duży to mi natura dokopała :baffled:.

z tym biustem to ja mam podobnie, tesknie za moimi piersiatkami. niby teraz nie sa jakies wielkie, ale kiedys mi sie bardziej podobaly. zobaczymy jak to bedzie jak juz urodze i wykarmie :)

a nie pozwalasz Krystianowi ogladac TV? why?

dori faktycznie najedz sie dziewczyno:)
a do szpitala sie moze wybierz?
kurde aj pamietam przed porodem tez nie chcialm isc dos zpitala po terminie.

umnie bylo takze bylam wpaitek an wizycie i dostalam skierowanie na oddzial, mialm isc w poniedzialek, w dzien terminu porodu a oliwka urodzila sie wniedziele wieczorem

u nas jest praktyka, ze sie do szpitala kladzie 10 dni po terminie, chyba, ze sa inne wskazania. a ja te 10 dni po terminie (wg karty ciazy) to bede dopiero w srode. skoro i tak codziennie jeżdżę na ktg, i na razie wszystko jest ok, to nie ma strasznego cisnienia na ta patologie. a moze jutro sie cos wykluje. poskacze jutro na pilce. to podobno pomaga.

dori u mnie bylo takze mialam gastoze czy jakos to sie tak nazywa, i juz od 3 lutego mialam byc na oddziale, ale po2 dniach sie wypisalam i zastosowalam lezenie w domu anie w szpitalu.
nie chcialm tam sluchac o porodach... i zreszta chcialm rodzic w innym szpitalu,a do tego poszlam tylko przed bo mialm blisko.
jakos sobie wysiedzialm ten ostatni miesiac w domku i poszlam rodzic tam gdzie chcialam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry