Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bedzie oknajwazniejsze, ze teraz jest ok
ja to sie troche stresuje o Fąfla. to nie byla łatwa ciąża. przechodzilam praktycznie przez cala ciaże ogromny stres. mam nadzieje, ze to sie jakos negatywnie na nim nie odbije. trzeba byc dobrej mysli.

co do tego tv, to mam nadzieje, ze moje dziecie bedzie wolalo aktywnie spedzac czas. wole, zeby zwisalo z trzepaka głową w dół niż siedzialo przed ekranem albo monitorem cały dzień. ale czas pokaże.
.
.moj lekarz prowadzil tez ciaze znajomej ze szkoly rodzenia. powiedzial jej na ostatniej wizycie, ze ma duze dziecko (3800) i ze raczej sama nie urodzi. laska pol nocy przeplakala i urodzila zaraz sama ksiazkowo - 3300 i fizjologicznie. i przed terminem. a sporo wyzsza ode mnie jest. nie rozumiem dlaczego taka waga mialaby byc przeszkoda.... stad moje wątpliwosci - moze w moim przypadku tez sie myli? moze Fąfel tez ma trzy z hakiem? i obedzie sie bez cc?bedzie ok
wkoncu fafel to duzy i silny chlopak![]()
nie mam doswiadczenia w tej kwestii, ale wydaje mi sie, ze jak sie dziecko nauczy i przyzwyczai tak bedzie reagowalo na tv. jak sie mu pozwoli wybaluszac za przeproszeniem caly dzien gały, to nie wezmie sie za nic innego. a jak mu sie czas zorganizuje aktywnie, poswieci mu sie czas, to i nie bedzie go tak do ekranu ciągnęło. czy sie myle?Niestety teraz dzieciaki coraz częściej wybierają telewizor. Mój jest prawdziwy diabełek, ruchliwy jak nie wiem co, do tego rozbójnik a TV na niego działa. Normalnie się wyłacza.
Póki jestem w stanie to kontrolować, to kontroluję.