reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

i jak sie okazalo dobrze zrobilas. lezenie na patologii to nic przyjemnego. szczegolnie, ze pacjentki lubia sie straszyc nawzajem. i co z tego, ze ma sie opieke lekarska, jak inne baby robia nam sieczke w glowie. do ciazy i porodu trzeba sie dobrze psychicznie nastawic. patologia temu nie sprzyja.

reklama
Witam i ja mamuśki .wpadam do was na chwilke bo czekam na siostre,Dzisiaj tatuś pilnuje małej a my mamy babski wieczór.Wyruszamy z kobietkami na piwko.No w końcu coś nam się należy od życia...

Hej jestem znowu ;-),

Jak Krystian chodził do przedszkola to oglądał bajkę wieczorem i było ok, w weekend jeszcze rano obejrzał z pół godzinki.
Ale jak wyjechaliśmy na wieś, to on potrafił z kuzynami i pół dnia przed TV przesiedzieć i tylko kolejnych bajek się domagał.
Dlatego po powrocie powiedziałam, że się TV zepsuł i spokój jest. Ładnie się bawi zabawkami, słucha bajek czytanych i do dziś nie marudził o bajki. Ale jak tatuś włączył na komputerze to potem się domagał więcej :baffled:.
Nie chcę żeby całe dnie przed TV spędzał, na takie nałogi ma jeszcze czas.

Co do przenoszenia to ja się nie wypowiadam, urodziłam 3 tygodnie przed czasem, ale na szczęście Krystian był donoszony i dostał 10 taka.

reklama
najwazniejsze, ze teraz jest ok :)
ja to sie troche stresuje o Fąfla. to nie byla łatwa ciąża. przechodzilam praktycznie przez cala ciaże ogromny stres. mam nadzieje, ze to sie jakos negatywnie na nim nie odbije. trzeba byc dobrej mysli.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry