reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Basia.J tak w ogóle to gdzie jesteś?
Mój chop dzisiaj jedzie do Lublina ;-):tak:

juz kilka razy próbowałam coś napisac ale zawsze coś mi nie dawało :sorry2:
dziecko udało mi się wyleczyć
Kacper ma zakaz chodzenia a utrzymać go w jednym miejscu siedzącego to nielada zadanie
Paulina wczoraj wrociła z malin
i właśnie kotek mi się rozchorował
to tak po krótce co u mnie

ja narazie odpadam ze spotkaniem bo nie chce Wam dzieciaków pozarazac bo u mnie non stop coś któremu dolega :baffled:
czasem już samam nie wiem jaki ciort się do nas przyczepił :crazy:

reklama
Cześc mamuśki.No i dopiero do was dotarłam.Cholewka cały dzień na Sportowej i końca roboty nie widac...Dzisiaj nasz fachowiec montował sanitariaty- myślałam,że się wściekne tak się grzebie- fakt faktem jest bardzo dokładny ale przy tym marudzi jak baba w ciąży...Cały dzień od rana dogadywałam ja jemu a on mi i tak jakoś dzień minoł .Zaledwie zamontował kibelek i kabine...reszta chyba jutro.Najważniejszy jest piec i kuchenka bo bez tego nie zrobią odbioru i nie założą licznika ...a on jak na złośc zostawia to na koniec.

Rodzice kasy dla dziecka nie chcą - bo mają. Chcieli by mała miała jakąś pamiątkę. Myślałam o "ikonie" ale jeśli byłby św. Antonii, każda inna ikona odpada, tylko by im przeszkadzała i najpóźniej za rok by ją do piwnicy wynieśli. Chciałam tez kupić łańcuszek + kolczykami, ale mówią, że pewnie od dziadków dostanie. Niby dla kobiety nigdy złota dosyć, no ale chyba ma jeszcze czas. :-(
Więc wymyśliłam Biblię. Dzisiaj już oglądałam i są 2 wypasione. jedna za 125 zł, druga za 145. Nadmieniam, iż nie jestem chrzestną :-). RATUNKU!!!!!

a my po spacerku... oliwka rozwala zabawki,
za ajkis czas ja okapie i spac.
phantas aj uwazamze taka biblia to fajny pomysl na prezent.

mamuska wazneze z remontem juz prawie koniec...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry