reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Rozmawiałam z Dori i ... !!! :-) :-) :-) :-) :-)

O 13:40 na świat przyszedł BRUNIO!!! :-) :-) :-)
Nareszcie,Dziewczyny! Aż mam łzy w oczach i dreszcze na całym ciele!!! :-) :-) :-)
Do ostatniej chwili walczyli o naturalny poród,ale skurcze już były ogromne,a rozwarcie zatrzymało się na 7cm,no i cała akcja zakończyła się CC. :-( Ale najważniejsze,że wszystko się dobrze skończyło! :-) :-) :-) "Maluszek" ma 57cm wzrostu i waży 3880g. :-D W skali Apgar najpierw dostał 8pkt,ale za chwilę miał ich już 10. :-D Ma krótkie,ciemne włoski. :-D Mamusia i tatuś razem powitali go na świecie,po czym synek od razu przyssał się do piersi i tak był sobie przy niej godzinę. :-D

Ale się cieszę,hurrraaaaaaa!!! :-D

DOROTKO,PRZEOGROMNE GRATULACJE!!! :-D :blink: :-D

DORI GRATULACJE:-):-):-):-)

WITAMY BRUNO NA SWIECIE:tak::tak::tak::tak:

Az mi lzy polecialy i nawet udalo mi sie zalogowac:tak:,jak wieczorem tez mi sie uda to wpadne na imprezke;-);-);-)
Ale sie ciesze:-D:-D:-D:-Dbrawo Dori:rofl2:

NO TO WYSKOCZYŁ BRUNO---
WPRAWDZIE Z POMOCĄ ALE CO TAM...
DUZO ZDROWKA DLA DORI
I BRUNONKA!!!!!!!!!!:-)

zmachana jestem--tyle rzeczy do ogarnięcia - tyle przestróg dla córci w związku z wyjazdem---ale waliza już spakowana... wreszcie moge siąść na dupkę--- tylko muszę cosik zjeść bom głodna:-p

reklama
To co? Impreze czas zacząć,czy już się zaczęła,a ja standardowo się spóźniłam (u mnie to normalka :sorry2:)? :-p

Opowiedziałam
Dori o tym imprezowaniu,to się na maxa ucieszyła i,chyba,aż uwierzyć nie mogła. ;-) Po jakimś czasie wysłała mi smska,czy już całe BB jest pijane ze szczęścia,hihi. :-D A później dostałam smska,że tata właśnie pieluszkuje Fąfla,bo się obsruńdał po pachy (Fąfel,nie tatuś :-p ). :-D :laugh2: :-D

No i powiem Wam jeszcze,że Bruno jest strasznie przystojnym facetem!!! :-) :tak: :tak: :tak: I ma taki malusi pyrkaty nosiu (całkiem jak Moja Zuzia :-D). :-p :-D :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry