reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
A z tym jedzeniem,to fajnie masz. :-) Mi dzisiaj rano Zuzia odwaliła taki numer,jak nigdy. :szok:
Wczoraj wieczorem nie zjadła kolacji i nie wypiła mleka,no i tak poszła spać. Wstała rano,więc jej zrobiłam świeże mleczko,a Ona "Nie ciem". :sorry2: No to myślę sobie,że zrobię Jej kawałek bułeczki z ulubionym Danio. :-) Wzięła 2 razy i "Nie-e nie-e". :sorry2: "Ama ama!" (czyt.sama :-p) No to Jej dałam i poszłam do kuchni zrobić sobie kawę. ;-) Nie było mnie w pokoju raptem 2 minuty,wracam a Moja Kochana Zuzia cała się wysmarowała tym serkiem z bułką! :szok: :baffled: :laugh2: :-D
Umyłam Ją,zrobiłam chleb z szynka i też nie chciała. :baffled: Koszmar. Mówię do niej,to masz tu piciu (w kubku było mleko :-p),bo Ona na picie to jest chytra,jak nie wiem. :-D :-p No i w ten oto sposób udało mi się Ją przekupić do wypicia mleczka. :-D :tak: No,a później usmażyłam Jej na słodko omlecika i ćwiartkę z niego zjadla. ;-) Ciekawe,jak będzie z obiadem. :baffled: :sorry2:
Oczywiście po tym wszystkim nie dość,że Zuzia do kąpania,to jeszcze moja pościel do prania. :baffled: A dopiero,co zakładałam świeżą,heh. :sorry2:
Agutko bynajmniej ci sie nie nudzi i masz zajecie:-);-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry