Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla chcacego nic trudnego;-)Heloł! :-)
Spoko,dziś pasuje,tylko ja nawe głupiego soku w domu nie mam,a nie wiem,czy uda mi się wyjść do sklepu w taką pogodę.:-(
,ale zgadzam sie herbatka tez dobra:-)Agutko bynajmniej ci sie nie nudzi i masz zajecie:-);-)A z tym jedzeniem,to fajnie masz. :-) Mi dzisiaj rano Zuzia odwaliła taki numer,jak nigdy.
Wczoraj wieczorem nie zjadła kolacji i nie wypiła mleka,no i tak poszła spać. Wstała rano,więc jej zrobiłam świeże mleczko,a Ona "Nie ciem".No to myślę sobie,że zrobię Jej kawałek bułeczki z ulubionym Danio. :-) Wzięła 2 razy i "Nie-e nie-e".
"Ama ama!" (czyt.sama
) No to Jej dałam i poszłam do kuchni zrobić sobie kawę. ;-) Nie było mnie w pokoju raptem 2 minuty,wracam a Moja Kochana Zuzia cała się wysmarowała tym serkiem z bułką!
![]()
![]()
![]()
Umyłam Ją,zrobiłam chleb z szynka i też nie chciała.Koszmar. Mówię do niej,to masz tu piciu (w kubku było mleko
),bo Ona na picie to jest chytra,jak nie wiem.
![]()
No i w ten oto sposób udało mi się Ją przekupić do wypicia mleczka.
![]()
No,a później usmażyłam Jej na słodko omlecika i ćwiartkę z niego zjadla. ;-) Ciekawe,jak będzie z obiadem.
![]()
Oczywiście po tym wszystkim nie dość,że Zuzia do kąpania,to jeszcze moja pościel do prania.A dopiero,co zakładałam świeżą,heh.
![]()

No ty juz przestan mi smaka robic![]()

Czesc Niunia,ja mam mocna glowe do picia,nawet nie poczulam tego piwka:-)
A raczej,chyba,miałam,bo po wczorajszej akcji już zwątpiłam.

Ups,przepraszam.![]()
![]()
PIZZĘ CHCĘ! PIZZĘ CHCĘ! PIZZĘ CHCĘ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

,dobra jestes
Agutko bynajmniej ci sie nie nudzi i masz zajecie:-);-)![]()

Ja też mam.A raczej,chyba,miałam,bo po wczorajszej akcji już zwątpiłam.
![]()
![]()
![]()
![]()