reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

hej dziewczyny,ale nudy w ten wspanialy słoneczny dzień.
u nas pada jak niewiem:wściekła/y:
nawet z domu nie mozna wyjsc..

musze wam powiedziec ze planuje od jutra zacząc diete a dokladniej diete kopenhadzka.
czy któras z was byla tak glupia i ja stosowała?:rofl2:

reklama
Pijaczka! :-p :-p :laugh2: :-D :laugh2: :szok:

Kacperku,zdrówka! :tak: :tak: :tak:

Dziewczyny,mam do Was pytanie. :sorry2:
Jeśli Wasze dzieci piją kakao,to jakie? Te prawdziwe,czy te rozpuszczalne? Bo,jak dzwoniłam do lekarki,to mi powiedziała,żeby dziecku gotować te prawdziwe. Ale to było jakoś koło 1szych urodzin Zuzi. :-p No,a teraz już jest starsza,więc,czy mogę Jej podawać rozpuszczalne? Jakiegoś Nesquika czy cuś?

ja Oliwci daję rozpuszczalnego puchatka

:-) Śpiący królewicz - Bruno. :-)

dsc00050wo2.jpg

jaka słodycz :-)

Ja dziś od rana znowu posprzątałam - odbija mi chyba, potem ugotowałam rosołek, zrobiłam wołowinkę w sosiku chrzanowo-śmietanowym, potem pojechaliśmy do parku na spacerek :-) Olisia dzisiaj zahaczyła trochę mc`donaldowego lodzika :-), teraz siedzi i je kolejną porcję " rosołku z kluseckami i marfefką -duzo rosołku i duzo marfefki i duzo klusek cem" :-)

a tak wygląda niebo z mojego balkonu o 18.20. Rano padało, potem pięknie, słońce, gorąco a teraz.... o właśnie jak w nocy i do tego grzmi

Załączniki

• 01060.jpg
    01060.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 31
Jak Wy tu zajrzycie to mnie już nie będzie. Pewnie dopiero jutro popołudniu tu zajrzę albo dopiero w niedzielę więc proszę mi się za dużo nie rozpisywać. :-)
A teraz uciekam z otwartego na ten drugi ;-)

phantas bo my sie jeszcze nie znamy,ale mam nadzieje ze sie poznamy:rofl2:

dla wtajemniczonych:
lezy na wyrze i wygina sie we wszystkie strony:wściekła/y: ona...

czesc mamciu. jak Julcia?
dzisiaj pokazywałam cie mojej mamusi na naszej klasie i mowila ze zazdrosci bo tez chcialaby w tym wieku miec jeszcze dziecko, a ona ma 40 lat i jest juz babcią:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry