reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

agutka w taak pogode niema gdzie uciekac...

ale najlepsze to ze wstalismy dzis dosc wczesnei przez togradobicie i bartowa bylanieprztomna caly dzien,a co bedzie ajk sie pojawi dziecko??

reklama
Czesc Olka wszystkie ziolowe tabletki na uspokojenie sa do niczego.Moja mama ma fajne tabletki ale sa na recepte.Raz jak moj byly poprostu totalnie wyprowadzil mnie z ruwnowagi to dala mi jedna,a po pol godzinie mialam wszystko w nosie i smialam sie z tego.Pozniej myslalam ze dala mi jakis narkotyk:-D;-) ze tak dzialaly.

agutka w taak pogode niema gdzie uciekac...

ale najlepsze to ze wstalismy dzis dosc wczesnei przez togradobicie i bartowa bylanieprztomna caly dzien,a co bedzie ajk sie pojawi dziecko??

Olka to nieudana masz bratowa,ja z moja co prawda nie raz mialam ostre spiecia,ale ostatnio fajnie sie dogadujemy mam nadzieje ze nie zapesze bo generalnie nie lubie sie klucic.

aga ona i tak ma zablokowane zdjecia wiec ich nie obejrzysz:wściekła/y:

ale jak je zobaczyłam to myslalam ze padne,bo wywala sie na tym łózku jak jakas ku*wa:confused::baffled::sorry2:

nie dziwie sie ze ten palant na nia polecial,bo ladna jest

Olka to nieudana masz bratowa,ja z moja co prawda nie raz mialam ostre spiecia,ale ostatnio fajnie sie dogadujemy mam nadzieje ze nie zapesze bo generalnie nie lubie sie klucic.

wiesz co nie ma tak zle, ale ogolnei jest leniwa strasznie...
na szczescie nie ja znia mieszkam:-D

a pozatym jakos nie mam cohoty zapomniec o tym jak ona i moj wsapnaily brat zachowali sie jak tata byl w szpitalu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry