reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

a ja juz jestem
bylismy w Wadowich i Kalwarii
Ola usnela jak wracalismy
fajnie bylo,jakby nie to,
ze do Wadowic jechalismy 3 godziny takie korki
a z Kalwarii 1 godzine

ide zrobic mleczko i dam na spiaca malej

Pojawi sie jeszcze wieczorkiem ktos??

reklama
Ja dotarłam. :-) Dziś coś czuję,że poimprezuję sama. :-( :-p Właśnie spijam napój Zbyszko 3 Grejfruty,czy jakoś tak. :-D Ale będzie "bomba"! :szok: :szok: :laugh2: :-p :-D

boze jakie ta idiotka daje zdjecia na naszej klasie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

chyba kazdy facet by polecial na taka pinde!!!!!!!!

wiecie o kim mowie..:baffled::sorry2:

Ja wiem i z chęcią bym sobie popatrzyła na te fotki. :-p :laugh2: Dawaj namiary,Nata! :-)

Witam i ja .Pogoda paskudna,cały dzień leje i jakoś jest tak smutno.

U mnie tak samo... I z pogodą i z humorkiem... :-( :zawstydzona/y:

dzisiaj pokazywałam cie mojej mamusi na naszej klasie i mowila ze zazdrosci bo tez chcialaby w tym wieku miec jeszcze dziecko, a ona ma 40 lat i jest juz babcią:-)

Ja też chcę namiary na n-k na Mamuśkę Julkową!!! :tak: :tak: :tak:

Witam sie i ja:-).Karol byl dzis tak upierdliwy przez caly dzien ze normalnie nie szlo z nim wytrzymac:szok:,polozylam go spac o 21.Moze jak sie pozadnie wyspi to mu przejdzie

A mi się coś BB chrzani - cały czas mnie wylogowywuje! :wściekła/y:

Poza tym chciałam się pochwalić (oby nie zapeszyć :-p),że Zuzia wieczorkiem bez żadnego marudzenia wypiła kubeczek mleka! A dokładnie,to było tam kakao. :-p Widzę,że Ona jakoś nieszczególnie przepada za samym mlekiem,czy za Inką - woli kakao. :-) Skąd ja to znam...? :confused: :sorry2: :laugh2: :-D :-p

Dobry wieczór Majuśka. ;-) Karolek pewnie przez tę pogodę miał taki humorek. ;-) Jutro będzie lepiej. :tak:

czesc dziewczyny
u nas caly dzien pogoda doniczego
bbylam zoliwka an krotkim spacerku
ogolnie remont u braciszka ma trwac do srody.... znacie cos dobrego an uspokojenie??????

natka moja kolezanka stosowala ta diete, efekt byl taki ze dieta wyjalawia organizm i dizewczyna zaslabla za kierownica!!
na szczescie jechala bez dziecka,
wiec odradzam!!

Na pewno pogoda na niego tak dzialala,ale rzucanie wemnie zabawkami mugl sobie darowac.
A mi Karol do ust nie wezmie kakala,w koncu dalam sobie spokoj nie chce to nie.Za to mleka wypija ogrom.

reklama
Dobry wieczór Olenko. ;-)

Najlepsze na uspokojenie albo na tą całą sytuację? UCIEKAJ Z DOMU CZYM PRĘDZEJ!!! :-p ;-) A tak poważnie,to ja niczego DOBREGO nie znam. :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry