natka86
mamusia Zosieńki
Oj chyba naprawde zdolowalysmy Natkie ze tak zniknela bez slowa:-(
nie az tak zle nie bylo..
poprostu myslalam ze mala mi sie budzi i szybko uciekalam..
a tak wogole to czesc wszystkim

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj chyba naprawde zdolowalysmy Natkie ze tak zniknela bez slowa:-(

;-)
po prawej stronie u gory jest EDYTUJ PROFIL pozniej klikasz na piata zakladke ZAAWANSOWANIE i tam jest drugi podpunkt ZMIANA HASLAlaski napiszcie mi jak zmienic haslo na naszej klasie bo nie moge tego znalezc![]()
trudno jest zaufać ponownie- ja myślę że można wybaczyć ale nie zapomnieć-- ja np. staram isę za dużo nie oczekiwać--- kiedy wyjeżdzalam z domku to wiadomo- czeka się na jakiegoś smska bądz tel.--- bylam cala w nerwach jak dochodzila godzina kontaktu a tu nic--- więc dla swojego spokoju gasialam telefon zeby nie czekać, nie denerwować się i spać spokojnie, mowialam sobie ze wisi mi co robi szanowny pan i ze nie ma potrzeby się odezwać---włączałam dopiero rankiem i albo schodziło info ze się próbowal kontaktować albo nie ale z rana wszystko wyglada już inaczej

dziś się łasi---ale to znowu mnie spięło i sprawilo ze myślę ze wcześmniej czy pozniej znowu coś pęknie
No to dobrze.nie az tak zle nie bylo..
poprostu myslalam ze mala mi sie budzi i szybko uciekalam..
a tak wogole to czesc wszystkim![]()
ale wiecie tak sobie siedze i mysle czy ja go wogule jeszcze kocham
sama niewiem ale jest mi smutno bo moglby chociasz te dwa dni zrobic cos zeby bylo milo jak w rodzinie:-(