reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dotarlam...
normalnie wysiadam,oliwia jest atk rozkojarzona ze neidawno zasnela.

a remontu konca nie widac...
wykoncze sie!

Cześć Olusiu!

Może trzeba ich trochę pogonić z tym remontem? Co oni sobie myślą,że będą u Was siedzieć do porodu? :dry: Rozumiem,że szanowna bratowa nic Ci nie pomaga? I pewnie obiadu nie ugotowała?

reklama
Cześć Olusiu!

Może trzeba ich trochę pogonić z tym remontem? Co oni sobie myślą,że będą u Was siedzieć do porodu? :dry: Rozumiem,że szanowna bratowa nic Ci nie pomaga? I pewnie obiadu nie ugotowała?
a no nawet jej to do glowy nei rpzyszlo...
jakby sie tata nie ruszyl to by nie jadla...

a z tym remontem to tragedia, trzech fdacetow robi maly pokoj i beda go tydzien robili:angry::angry:
jutro koncza o 13 bo chca odpoczac:no::no:

normalnie moj brat dzis zostawic 30 zl na jedzenie... normalnie chore!!
ciekawe czy to na caly tydzien, bo on na dzien wiecej przeje...

a ja nie mam w palnach wydawc kasy na nich,mam dosc swoich wydatkow

dziekuje Agutka

Niunia zabki ekspresowa,
moja miala 8 i pol miesiaca,siory corka chyba 5,
ale dwa to bardzo szybko bedziesz miala wczesniej swiety spokoj
aby tylko Kacperka nie bolaby dziaselka

a no nawet jej to do glowy nei rpzyszlo...
jakby sie tata nie ruszyl to by nie jadla...

a z tym remontem to tragedia, trzech fdacetow robi maly pokoj i beda go tydzien robili:angry::angry:
jutro koncza o 13 bo chca odpoczac:no::no:

normalnie moj brat dzis zostawic 30 zl na jedzenie... normalnie chore!!
ciekawe czy to na caly tydzien, bo on na dzien wiecej przeje...

a ja nie mam w palnach wydawc kasy na nich,mam dosc swoich wydatkow

To faktycznie,kupe kasy Wam zostawił. I to na wszystkich domowników? :szok: Ja bym mu dała te pieniądze,żeby sam poszedł coś za to kupić... Ciekawe,z czym by wrócił. :confused: :dry: Faceci,to jednak nie mają pojęcia o życiu. :no: :no: :no:
A Ci robotnicy,to nieźli! Poszli do pracy,żeby odpocząć? :laugh2: :szok: :baffled:

To faktycznie,kupe kasy Wam zostawił. I to na wszystkich domowników? :szok: Ja bym mu dała te pieniądze,żeby sam poszedł coś za to kupić... Ciekawe,z czym by wrócił. :confused: :dry: Faceci,to jednak nie mają pojęcia o życiu. :no: :no: :no:
A Ci robotnicy,to nieźli! Poszli do pracy,żeby odpocząć? :laugh2: :szok: :baffled:
agutka jednym znich jest moj brat:-D
anajlepsze jest toze oni maja kase i mysla ze beda se zyc an nasz koszt, ha, jak nie daja kasy to bedzie pusta lodowka... bo jedzenie po porstu znika....

a ogolnie remont na 4 tyg przed porodem to smeiszny pomysl, mieli wczesneij duzo czasu to im sie nie chcialo....

nie daj sie Ola niech jak najszybciej koncza remont
u mnie aska chciala jak krzysiek pojdzie do wojska mieszkac tytaj
ale niech siedzi tam u krzyskaw domu,wyremontowali dopiero co pokoj
pozniej nie wiadomo czy mieliby gdzie wrocic
a jak u mnie bedzie kuratow przed rozwodem chodzic to lepiej aby
mala miala swoj pokoj,bo ex na pewno bedzie gadal,
ze tu gorsze warunki i wszyscy na kupie,a tu niejeden argument mniej

agutka jednym znich jest moj brat:-D
anajlepsze jest toze oni maja kase i mysla ze beda se zyc an nasz koszt, ha, jak nie daja kasy to bedzie pusta lodowka... bo jedzenie po porstu znika....

a ogolnie remont na 4 tyg przed porodem to smeiszny pomysl, mieli wczesneij duzo czasu to im sie nie chcialo....

Oleńko,ale powiem Ci,że to teraz,chyba,normalne,że tak późno się remonty robi. Moja kuzynka właśnie zaczęła ze swoim mężem remont pokoju dla dziecka. Termin ma na 25września. :sorry2: No,a ten chłopak pracuje w sumie od poniedziałku do niedzieli,no i tego czasu zbytnio nie ma na remontowanie teraz. Wcześniej był,ale lepiej było posiedzieć przed tv,czy przy kompie,heh. :baffled:

Oleńko,ale powiem Ci,że to teraz,chyba,normalne,że tak późno się remonty robi. Moja kuzynka właśnie zaczęła ze swoim mężem remont pokoju dla dziecka. Termin ma na 25września. :sorry2: No,a ten chłopak pracuje w sumie od poniedziałku do niedzieli,no i tego czasu zbytnio nie ma na remontowanie teraz. Wcześniej był,ale lepiej było posiedzieć przed tv,czy przy kompie,heh. :baffled:

a ona ma na 16 wrzesnia wedlug usg.
a oni nei remontowali bo ona czekala do ostatniego miesiaca z oddaniem psa, inaczej byloby juz po remoncie..

ja bym nie chciala z tym duzym brzuchem tego sparztac...

nie daj sie Ola niech jak najszybciej koncza remont
u mnie aska chciala jak krzysiek pojdzie do wojska mieszkac tytaj
ale niech siedzi tam u krzyskaw domu,wyremontowali dopiero co pokoj
pozniej nie wiadomo czy mieliby gdzie wrocic
a jak u mnie bedzie kuratow przed rozwodem chodzic to lepiej aby
mala miala swoj pokoj,bo ex na pewno bedzie gadal,
ze tu gorsze warunki i wszyscy na kupie,a tu niejeden argument mniej

aga atermin sprawy juz masz??

reklama
a ona ma na 16 wrzesnia wedlug usg.
a oni nei remontowali bo ona czekala do ostatniego miesiaca z oddaniem psa, inaczej byloby juz po remoncie..

ja bym nie chciala z tym duzym brzuchem tego sparztac...

Mi też by się wtedy nie chciało tego sprzątać. :sorry2: Z tymi moimi 18kg na plusie. :sorry2: :szok:
Chociaż... Ja w czwartek pomalowałam pokój,a w sobotę poszłam sobie do szpitala i urodziłam Zuzię. :laugh2: :-D :laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry