to moze Majus ja cie nastepnym razem wynajme nie bede glowy mamie zawracacCzesc dziewczyny:-).
,ja planuje moj pokoj w dwa dni wyremontowac i to sama.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to moze Majus ja cie nastepnym razem wynajme nie bede glowy mamie zawracacCzesc dziewczyny:-).
,ja planuje moj pokoj w dwa dni wyremontowac i to sama.
Aga nie ma sprawy:-)to moze Majus ja cie nastepnym razem wynajme nie bede glowy mamie zawracac
to do mnie tez poprosze, mam jeden pokoj do pomalowaniaTylko ze mam sporo kilometrow do Krakowa:-)
no walsnie dzis wydali tyle an mataerialy ze na piwo braklo...
a jeden nie pije napewno i chyba tylko on robi.
chyab pojade jutro im pomoc![]()
;-)
co zasnie to zaraz znowu nie spi
dlaczego zawsze w sobote
a jak chcesz to wszystkie przyjdziemy im pomoc przy tym remoncie i wtedy naprawde szybko pojdzie
ale by sie zdziwili
.

zawsze im moge bratowa an tydzien podeslac...Ooo,to od razu szybciutko skończy się ten remoncik,jak Olcia weźmie robotników w obroty,hihihi!![]()
;-)

Olka nie daj siea jak chcesz to wszystkie przyjdziemy im pomoc przy tym remoncie i wtedy naprawde szybko pojdzie
ale by sie zdziwili
.
:-)

Dziewczyny ja tylko na chwile bo synek normalnie mnie wykancza juzco zasnie to zaraz znowu nie spi
dlaczego zawsze w sobote
Olka nie daj siea jak chcesz to wszystkie przyjdziemy im pomoc przy tym remoncie i wtedy naprawde szybko pojdzie
ale by sie zdziwili
.
Na szczescie teraz tatus synka usypia![]()

jakby wszytkie przyszly toby nie bylo gdzie stanac

O widze ze chyba zmienie zawodto do mnie tez poprosze, mam jeden pokoj do pomalowania

,to zrobilam sobie szkic na kartce i namaluje go sama na scianie,co prawda picassem nie jestem ale co tam najwyzej wyjdzie krzaczek