Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem Natko:-),powiem ci szczerze ja bym nie wytszymala na twoim miejscu.Ja z moim bylym mielismy slub ale jak by zapukal do drzwi i chcial wrucic,to bym mu jeszcze zasadzila kopniaka w d.....,zeby szybciej zniknol

no jeszcze wy mnie dołujcie:-(
ja tez nie mam slubu
na szczescie-nie podoba mi sie cos,biore zabawki i spadam![]()
A ja w zyciu bym sie nie spodziewala ze moj byly wywinie mi taki numer,jak bym wiedziala przed slubem to co teraz wiem to by tez slubu by nie bylo.W zyciu nikogo tak nie kochalam,ale niestety wszystko sie skonczylo i trzeba zyc dalej,tym bardziej ze mam dla kogo![]()

Chociaz teraz mam nababrane w papierach,to i tak jestem szczesliwa.A ci nasi byli niech sobie zyja jak im sie podoba,ale nie zdziwie sie jak predzej czy pozniej los odplaci im sie za swoje postepowanieja sie welu rzeczy dowiedzialam jak urodzila sie oliwia.
a teraz fakt, mam dla kogo zyc i to jest najwazniejsze![]()

oj, tak los im odplaci i to pozadnie bo tak jak oni traktuja dzieci to jest dla mnie nieludzkie...Chociaz teraz mam nababrane w papierach,to i tak jestem szczesliwa.A ci nasi byli niech sobie zyja jak im sie podoba,ale nie zdziwie sie jak predzej czy pozniej los odplaci im sie za swoje postepowanie![]()