reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
hm ... a to niedobrze !

miejmy jednak nadzieję, że zmieni i że będzie wszystko w porządku,
taka mała istotka przecież potrzebuje mnóstwo opieki .. i miłości:-)
to akurat jest typ mamy ktora kombinuje : co zrobic zeby nie byc z dzieckeimw domu....
opiekunka, zlobek...

wczoraj mi sie zalila jak to oan bedzie do biblioteki jezdzic z dzieckeim.... bo musi pisac prace licencjacka... a miala nato juz sporo czasu, tylko zaczac jej sie nie chcialo...:no:

Ehm, no to zapowiada się niezbyt ciekawie, ale wiesz ... dziecko potrafi zmienić człowieka,
czasami nawet jestem w szoku gdy widzę swoje koleżanki z dziecmi, które przed ciążą były
tak rozrywkowe, że hej, a teraz? przykładne mamy, które każdą wolną chwilę poświęcają swoim
pociechom - także ... liczmy na, to że i tutaj jednak będzie w porządku :D

Ehm, no to zapowiada się niezbyt ciekawie, ale wiesz ... dziecko potrafi zmienić człowieka,
czasami nawet jestem w szoku gdy widzę swoje koleżanki z dziecmi, które przed ciążą były
tak rozrywkowe, że hej, a teraz? przykładne mamy, które każdą wolną chwilę poświęcają swoim
pociechom - także ... liczmy na, to że i tutaj jednak będzie w porządku :D

ja tez na tolicze, bo od sluchania ich pomyslow az mnie glowaboli:tak:

Dotarłam! :-D Gary umyte,mieszkanko czyste, śpiącej Zuzi pazurki obcięte,więc teraz mam czas dla Was. :-)

pogoda się poprawiła, to fakt - całe szczęście :)

I w końcu mogłyśmy iśc na spacerek i na ogródek,hurrrrraaaa!!! :-) :-) :-)

powiem wam ze mam serdecznie dosyc!! dla oliwi goscie kilak dniw domu to poprostu tlum, ogolnie jest nauczona dos pokoju a teraz jestw domu ciagly szum, dzisiaj mala zdenerowowla sie bez powodu, i z nerwow az zwymiotywala, co jeszcze nigdy sie nei zdazylo!!
jest niedospana i marudzi!
do tego po tym jak sie uspokojila wrocil moj brat i wspaniala para zaczela awanture, mala siw wystraszyla i zaczela plakac na nowo!!
to juz przegiecie!!
teraz bratowej nie ma bo gdzies poszla,ale ajk wroci to oboje uslysza swoje!!

Oleńko,ja też miałabym dosyć! Co za parszywe gnidy! :wściekła/y: A Twój tata,co na to? Może niech on im mocniej zwróci uwagę? Może jego się posłuchają,a nie jakiejś gówniary (bo podejrzewam,że za taką Cię mają,skoro nic do nich nie dociera! :wściekła/y:)? :wściekła/y:

hej Kochani
jak tam niedzielka minela?

A u Nas milutko,bo w końcu po dwóch dniach siedzenia w domku,mogłyśmy wyjść na dwór,bo przestało padać. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry