Aniula23
Fanka BB :)
a dziecko ich raczej nie zmieni....
hm ... a to niedobrze !
miejmy jednak nadzieję, że zmieni i że będzie wszystko w porządku,
taka mała istotka przecież potrzebuje mnóstwo opieki .. i miłości:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a dziecko ich raczej nie zmieni....
ona tego nie wietafojka dobranoc, spokojnej nocki
Olka ahahha, na pewno nie będzie miała! wie to każda z nas hyhy![]()

to akurat jest typ mamy ktora kombinuje : co zrobic zeby nie byc z dzieckeimw domu....hm ... a to niedobrze !
miejmy jednak nadzieję, że zmieni i że będzie wszystko w porządku,
taka mała istotka przecież potrzebuje mnóstwo opieki .. i miłości:-)

Ehm, no to zapowiada się niezbyt ciekawie, ale wiesz ... dziecko potrafi zmienić człowieka,
czasami nawet jestem w szoku gdy widzę swoje koleżanki z dziecmi, które przed ciążą były
tak rozrywkowe, że hej, a teraz? przykładne mamy, które każdą wolną chwilę poświęcają swoim
pociechom - także ... liczmy na, to że i tutaj jednak będzie w porządku![]()

Gary umyte,mieszkanko czyste, śpiącej Zuzi pazurki obcięte,więc teraz mam czas dla Was. :-)pogoda się poprawiła, to fakt - całe szczęście![]()
powiem wam ze mam serdecznie dosyc!! dla oliwi goscie kilak dniw domu to poprostu tlum, ogolnie jest nauczona dos pokoju a teraz jestw domu ciagly szum, dzisiaj mala zdenerowowla sie bez powodu, i z nerwow az zwymiotywala, co jeszcze nigdy sie nei zdazylo!!
jest niedospana i marudzi!
do tego po tym jak sie uspokojila wrocil moj brat i wspaniala para zaczela awanture, mala siw wystraszyla i zaczela plakac na nowo!!
to juz przegiecie!!
teraz bratowej nie ma bo gdzies poszla,ale ajk wroci to oboje uslysza swoje!!
A Twój tata,co na to? Może niech on im mocniej zwróci uwagę? Może jego się posłuchają,a nie jakiejś gówniary (bo podejrzewam,że za taką Cię mają,skoro nic do nich nie dociera!
)?
hej Kochani
jak tam niedzielka minela?