reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tafojka on mnie znowu podglądal!!!!:tak::-):rofl2:
ale stwierdzil ze ty wiesz o tym, musialam ci naskarzyc:rofl2::cool2:

Tak wiem, wiem. Przy mnie oglądał, bo nie może zapamiętać, że Ty to Ty:sorry2::tak:

to moze Majus ja cie nastepnym razem wynajme nie bede glowy mamie zawracac

My tez potrzebujemy odświeżenia pokoi :-p

Witajcie :)

Czy mogę dołączyć? Wychowuję sama córkę :) Wiki we wrześniu skończy 3 lata ... :)

cześć Aniula!
Miło Cię poznać.:tak:

Nadrobiłam :-)

Witam po przerwie. Już wróciliśmy do Was :-p

Weekend był okropny, ale wszystko dziewczynki opiszę na zamkniętym... policja i te sprawy! Szkoda gadać!
Jesteśmy już zdala od tego człowieka wiec czuję się bezpiecznie.

Miło jest do Was wrócić.

Ollka trzymaj się dzielnie przy tej Twojej bratowej.

Jutro mamy alergologa i Pani odbiera krzesełko do karmienia, bo sprzedałam na allegro.;-)

Idę po piwko, po podróży będzie w sam raz:-)

reklama
Tafojka a z kim idziesz do alegrogola????
jejku ja musze Ole do ortopedy zapisac,bo miala byc w czerwcu:baffled:
moja spi
chyba zapisze ja na gimnastyke artystyczna dzis chodzila wyprostowana po wersalce zlozonej do gory,bez zadnego trzymania

Tafojkawiesz,zedo Wadowic jechalismy 3 godz:baffled:,a z powrotem z Kalwarii tylko godzin

Tafojka a z kim idziesz do alegrogola????
jejku ja musze Ole do ortopedy zapisac,bo miala byc w czerwcu:baffled:
moja spi
chyba zapisze ja na gimnastyke artystyczna dzis chodzila wyprostowana po wersalce zlozonej do gory,bez zadnego trzymania

Tafojkawiesz,zedo Wadowic jechalismy 3 godz:baffled:,a z powrotem z Kalwarii tylko godzin

wiem kochana, bo Zakopianka jest strasznie rozkopana!
My byliśmy dwa razy w Krakowie przez weekend, ale jakoś w miarę się jechało!

Wiesz co idziemy i z Amelia i z Oliwierem. Wiemy, że mali są na coś uczuleni tylko właśnie chcemy wiedzieć na co...

Powiem ci ze nie tylko zakopianka zakorkowana,od samego konca krakowa do zjazdu na bielsko,ale takze dalej :baffled: przed Kalwaria tez korek,ze szok
malaj az rozlozylam mala paraolske,bo nie mam tych sloneczych ochrony na okna
tak sie slonce lało
ale w Wadowicach fajnie dojechalismy dopiero na 17:baffled:,jak takze Kalwaria,ale krotko bylismy

jestem, Oliwka lezy.
powiedzialm im co o tym mysle i ze nie bede czeka az skoncza remont, niehc klada gladzie i wracaja do siebie!!

tafojka, nie zazdroszcze tego co sie dzialo, czekam an reszte na zamknietym

Powiem ci ze nie tylko zakopianka zakorkowana,od samego konca krakowa do zjazdu na bielsko,ale takze dalej :baffled: przed Kalwaria tez korek,ze szok
malaj az rozlozylam mala paraolske,bo nie mam tych sloneczych ochrony na okna
tak sie slonce lało
ale w Wadowicach fajnie dojechalismy dopiero na 17:baffled:,jak takze Kalwaria,ale krotko bylismy

a gdzie w ogóle byliście? W Inwałdzie?

hej Kochani
jak tam niedzielka minela?

fatalnie! jak dobrze, że jesteśmy już w Poznaniu. Spotkanie z eks - DRAMAT!

jestem, Oliwka lezy.
powiedzialm im co o tym mysle i ze nie bede czeka az skoncza remont, niehc klada gladzie i wracaja do siebie!!

tafojka, nie zazdroszcze tego co sie dzialo, czekam an reszte na zamknietym

Ollka i bardzo dobrze, że to powiedziałaś!

Jutro jak dzieci pójdą spać to Wam streszczę na zamknietym to po prostu jest porażka.

reklama
Justyna z tego co piszesz to sadze ze twoj ex przeszedl samego siebie!!

a ja normlanie musilam im powiedziec kilka slow bo oliwia nie bedzie ogladac awantur,jak chca sie klocici to u siebie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry