reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
agutka ale mam to ogolnie sie spodziewala, takiego finalu,wiedizla jacy oni sa, i czekala az wybuchne i ich wyrzuce...
i nie planuje trzymac ich strony bo to jej mieszkanie i oona nie ma prawa sie zadzic!!

a tego co dzis zrobila to nikt sie po niej nie spodziewal.
ale mi ulzylo bo wszytko jej wygarnelam!!

Najważniejsze,że TOBIE ulżyło! A w nią to wbijac. ;-) (kurna myszy mnie zjedzą :-p)
I Twoja mama ma rację! Nie będzie jej się jakaś obca kobiecinka po mieszkaniu panoszyła! :no: Oni,chyba,nawet ślubu nie mają,co? To już w ogóle obca baba. :sorry2: :-p ;-)

Agutka slubu nie maja, ale obraczki kupili kilka miesiecy temu.... I te obraczki takleza,juz im nawet na place nie pasuja...

Ja na ich miejscu nie bralabym slubu.

Agutka on sie zneimil pod jej wplywem...

Agutka slubu nie maja, ale obraczki kupili kilka miesiecy temu.... I te obraczki takleza,juz im nawet na place nie pasuja...

Ja na ich miejscu nie bralabym slubu.

Agutka on sie zneimil pod jej wplywem...

To już widzę,kto rządzi u nich w domu - nieźle go wzięła pod pantofla. :dry: Może się chłopak w końcu opamięta i postawi na swoim? :baffled: Ona jest starsza od niego?
A po co im były te obrączki? Ja myślałam,że to się kupuje,jak się już ma wyznaczoną datę ślubu... No,ale co ja tam mogę wiedzieć,skoro nigdy ślubu nie brałam,hehehe. :-p :laugh2: :sorry2:

agutka byly juz dwie daty tylko on sie tak loca ze nie moga sie na nic zdecydowac, aprzedewszytkim nie maja kasy.
a moi rodzice nie maja tylze zeby im caly slub taki jaki sobie wymysla zrobic.a
a jakby chcieli to by juz byli po slubie.
ona jest rok mlodsza od niego.

agutka on sie nie opamieta, tam sa awantury codziennie, oni potrafia sie w sklepie klocic co kupic do jedzenia i wyjsc bez niczego...

Ludzie,ale to już jest naprawdę durnota kłócić się o takie rzeczy! :szok:
Co ich w ogóle ze sobą do tej pory trzyma? No bo,że miłość,to nie uwierzę. :no: A dziecko można wychowywać nie będąc w związku - mam koleżankę,która jest właśnie takim "przypadkiem".
Naprawdę,nie rozumiem takiego bycia ze sobą na siłę. :no:

ja chce biedna nadrobic zaleglosci z dzis na zamk
a tu mi tyle juz naskrobaliscie :no::-D
koniec zatrow na dzis
zbieram sie do spania
doczytam jutro
DOBRANOC I MILYCH SNOW:-D;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć