reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
a ja wracam zmęczona z pracy i nie mam ochoty na piaskownicę :-(
wiem, wiem to bardzo złe, ale na szczęście chodzi do żłobka i tam mają taki fajny plac zabaw w którym spędzają dużo czasu :tak:

Masz racje marzyc moze kazdy,dobrze ze za marzenia sie nie placi bo bym byla bankrutka:-D

Aga jak idzie wkuwanie testow?,pamietam ze ja w koncu umialam je na pamiec tyle je studiowalam,a i tak zrobilam byka:zawstydzona/y:.A jazde juz mialas?
dzis sobie odpuscilam,ale nie wszystkorozunie na tych skrzyzowaniach ktory pierszy,a ktory ostatni
chcialabym miec juz to za soba

majus dawno robilas?

moj ex mieszka 33 km ode mnie,jakes poltorej godziny liczac przesiadke z busa na tranwaj,a na miescie sie nie widzimy,ja wogule tylko praca,plac zabaw czy dzialka wlasciwie,to nie mam jak go spotkac

no wlasnie trzeba.
tylko to nie takie latwe.

wazne zeby twoj ex nie wiedzial ze dla ciebie to nie jest mile jezeli przypadkiem sie spodkacie
W sumie to juz kilka razy sie spodkalismy cale szczescie zawsz byl sam,i przewaznie udawal ze mnie nie zna.A ja nie mam zamiaru podchodzic do niego pierwsza to nie ja odeszlam i to jemu powino byc glupio ichyba jest bo gdy byl to kilka razy przyjechany do karola to nawet w oczy mi nie potrafil spojrzec.
Ale powiem ci szczerze ze jedno mnie przeraza,mionowicie to ze by zabieral Karola do siebie,a raczej do niej bo miekszaja razem.chyba bym tego nie wytrzymala.

wiesz co aj bym na cos atkiego nie pozwolila, ale poki conei mam sie co martwic.
moj ex tez mieszka z ta nowa, i sedzian by mu takich widzen nie dala.
przedewszytkim on od 13 miesiecy nie widzial sie zoliwia

dobrze więc że nie zabiera :-) ja też bym nie chciała by Oliwcia spędzała czas z jakąś kobietą.

idę już lulać.

Słodkich snów życzę Wam i Waszym skarbom.

dzis sobie odpuscilam,ale nie wszystkorozunie na tych skrzyzowaniach ktory pierszy,a ktory ostatni
chcialabym miec juz to za soba

majus dawno robilas?

moj ex mieszka 33 km ode mnie,jakes poltorej godziny liczac przesiadke z busa na tranwaj,a na miescie sie nie widzimy,ja wogule tylko praca,plac zabaw czy dzialka wlasciwie,to nie mam jak go spotkac
Chodzi ci o regule prawej reki? przyznam ci sie ze do dzis czasmi mam z tym problem:zawstydzona/y::-).A prawko robilam w 2003,i chyba teraz jest wiecej teori niz gdy ja zdawalam,ja chyba mialam 47 pytan.Nie zapomne mojej pierwszej jazdy jak mnie instruktor wpakowal za kierownice i kazal jechac,a ja na niego patrzalam jak glupia:-D,teraz mnie to smieszy ale wtedy bylam przerazona

reklama
ja tez idejuz spac
dobrze,ze jutro juz weekand popoludniu
w sobote sie wkoncu wyspie troche
choc ola ostatnie dwa dni budzi sie sama do przedszkola 6.30
a powinna chwile po 7
posluchalam troche muzyki i czas spac
dobranoc mamuski i milych snow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć