Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewczyny,bylam dzis na zakupach w miescie w ktorym mieszka moj byly.I co widze jak stoje na swiatlach,idzie ze swoja nowa rodzinka.Myslalam ze juz sie z niego wyleczylam,ale zabolal mnie ten widok:-(.
Masz racje marzyc moze kazdy,dobrze ze za marzenia sie nie placi bo bym byla bankrutkaMajus to mailo byc na takiej zasadzie ze on by bral Oliwie.
a raczej oni... smieszne to bylo, ale coz pomarzyc wolno kazdemu...
a ostatecznie zrezygnowal z odwiedzania Oliwi

.A jazde juz mialas?phantas nie bylo to mile,ale juz mi przechdzi.Pewnie jeszcze nie raz zajdzie taka sytuacja.Bym musiala chyba na drugi koniec Polski sie wyprowadzic zeby go nie widziec.tak mi przykro - musiałaś się strasznie czuć.
Karol tez uwielbia piaskownice,piasku nasypie sobie wszedzie a najwiecej ma zawsze we wlosachMajus my tez po dlugim spacerku, poszlysmy do parku to mala zamiast na hustawki to do piaskownicy poszla...
a cale rano tez spedzila w piaskownicy![]()

phantas nie bylo to mile,ale juz mi przechdzi.Pewnie jeszcze nie raz zajdzie taka sytuacja.Bym musiala chyba na drugi koniec Polski sie wyprowadzic zeby go nie widziec.
Karol tez uwielbia piaskownice,piasku nasypie sobie wszedzie a najwiecej ma zawsze we wlosach![]()
Zazdroszcze ci,ale co najwazniejsze masz spokojja na szczescie mieszkam jakies poltorej godziny jazdy busem od ex... i nie jestem narazona na ogladanie jego, a raczej ich...
.Ja jestem niestety skazana na ryzyko spotkania go.Ale trzeba byc twardym i dzielnie to znosic