reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Czesc dziewczyny,bylam dzis na zakupach w miescie w ktorym mieszka moj byly.I co widze jak stoje na swiatlach,idzie ze swoja nowa rodzinka.Myslalam ze juz sie z niego wyleczylam,ale zabolal mnie ten widok:-(.

reklama
Czesc dziewczyny,bylam dzis na zakupach w miescie w ktorym mieszka moj byly.I co widze jak stoje na swiatlach,idzie ze swoja nowa rodzinka.Myslalam ze juz sie z niego wyleczylam,ale zabolal mnie ten widok:-(.
czesc

wiesz co rozumie cie bo aj na szczescei teraz nie jestem narazona na widok exa z jego nowa rodzinka...
a ze cie to zabolalo to jasna sprawa, wkoncu on jest ojcem twojego dziecka...
ja nie wyobrazam sobie bycia z ojcem Oliwi, ale nie chcialbym spotkac go z jego "rodzinka", wystarczy ze musze o tym w sadzie sluchac...

Współczuję. :-( Nie chciałabym widzieć takich akcji... Dobrze,że mnie to nie spotka,bo już wystarczająco mam nerwów na głowie. :baffled:

a no tak czasami trudno o odpoczynek...
oj, cos dlugo dzis spi,chyab sie zmeczyla zabawa :))

Niech śpi,niech śpi. :-) Sen,to zdrowie. ;-)
Może serio odsypia tych gości? ;-)
A szanowny brat albo bratowa odzywają się,czy unieśli się dumą (a raczej fochem :-p) i siedzą cicho? :cool2:

Agutka do mnei nie pisza juz, ale za to do mamy moj brat pisze po 10 smsow dziennie...

dodam ze od lipca odkad mama byla w polsce obrazil sie na nia i nie pisal...
nawet nie wiedzial kiedy wrocila do niemiec bo zadne z nich nie raczylo glupiego smsa napisac!!

ja mieszkam dosc daleko exa, wiec mam spokoj, chociaz on mi kiedys mowil ze na widzenia z oliwia( oktore nigdy do sadu nie wystapil) bedzie z ta panna przychodzil..
ma chlopak wyobraznie:))

Olka ja tez nie wyobrazam sobie abysmy byli znow razem,to by nie bylo zycie.Ale rozum swoje,a serce tez swoje.Dobrze ze on mnie nie widzial juz sobie wyobrazam ten jego szyderczy usmieszek.

reklama
Agutka do mnei nie pisza juz, ale za to do mamy moj brat pisze po 10 smsow dziennie...

dodam ze od lipca odkad mama byla w polsce obrazil sie na nia i nie pisal...
nawet nie wiedzial kiedy wrocila do niemiec bo zadne z nich nie raczylo glupiego smsa napisac!!

ja mieszkam dosc daleko exa, wiec mam spokoj, chociaz on mi kiedys mowil ze na widzenia z oliwia( oktore nigdy do sadu nie wystapil) bedzie z ta panna przychodzil..
ma chlopak wyobraznie:))
No faktycznie ma wyobraznie,albo chcial ci tym tekstem zrobic na zlosc.
ja z moim bylym mieszkamy 17km od siebie,a ze u niego w miescie sa super makiety to zawsze tam robimy zakupy.A ja z moim pechowym szczesciem musze go widziec.Ale gorzej by bylo jak bysmy sie spotkali w cztery oczy,wtedy juz naprawde nie wiem jak bym sie zachowala

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry