reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Tafojka,Agutka dziekuje w imeiniu Oliwki:))

Agutka to musicie tam miec naprawde niezla zabawe:))
ile jeszcze ogolnie macie tych wykladow??

Zabawa jest przednia! :laugh2: :laugh2: :laugh2:
A wykładów zostało już tylko 4. :-( :-p Jutro i we czwartek,no i w przyszłym tygodniu środa i czwartek. ;-) :tak:
A ja jutro tylko do 13:45 jestem,bo moja Mama idzie na 14:30 do lekarza,bu. :-( :-p

reklama
Agutka to my z Oliwka bedziemy trzymały za Ciebie kciuki:tak::tak:

Nie dziękuję! :-)
I jeszcze za to poproszę,żebym sobie znalazła jakiś kurs,jakby co. ;-) :-p

A tymczasem ja już uciekam do wyrka,bo Zuzia zasnęła już o 19:50,gdyż w dzień spała mojej Mamie tylko 15 minut i to w ... autobusie. :sorry2: :-p No i nie wiem,o której rano mam się spodziewać pobudki,hehe. ;-) :-p

Dobrej i spokojnej nocki wszystkim! :tak: :-)

ja juz koncze z fotka,ale nic wiecej jak zesciognieciem nie robie
nie chce mi sie juz,tata zrocil i z wujkiem mecz ogladaja
a ja bym juz poszla spac,bo dwie ostatnie noce nie mialam za dobre
w obydwu ola sie z placzem budzila,a ja jak sie na bok odracalam to sie budzilam

Ola caluski dla Oliwci

Agutka bedziesz miala po kursie jakies zaswiadczenia czy cos
jak sie wogule nazywa ten kurs na ktory chodzisz??

reklama
skonczone,tylko mi wyszlo troche za duzo lub bardziej nic troche za duzo
jutro przejrze i pokasuje troche,bo jest prawie 190 fotek:szok:
i to nie ktore tylko wybieralam
spokojnie dzis na bb

Do góry