reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
czechow coś Ty narobiła !!!!!!!! zamiast pracowac siedzę i oglądam zdjęcia :-D:-D:-D też mam takiego bzika, zdjęcia i obrazy w necie.

czechow zdjęcia są piękne!

:-p:-p - nie poczuwam się do odpowiedzialności - trochę piękna w ten brzydki dzień (przynajmniej w wawie) - dusza też od czasu do czasu potrzebuje pożywienia.

Ja sobie robię trochę wolniejszy dzień wczoraj zaczęłam przetarg a drugi zaczynam w przyszłym tygodniu - nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzę (w sumie ok 80 firm) ale zobaczymy. Na razie delektuje się pięknem --- mam nadzieję że kiedyś będę umiała robić podobne zdjęcia.

a ja sie przywitac,bo roboty masa
witaj Sofi, Tafojka, Phantas

Sofi jak tam Sara,ona teraz do zerowki idzie juz??

hej hej Aga82,
Sarenka jeszcze nie idzie do zerówki, dopierow lipcu jej stukneło 5 latek.
Zresztą ja się nie znam na tych wszystkich zmianach, wiem tylko, że za rok idzie do pierwszej klasy. :-D

usciskaj woją Córę od nas :-)

Absolutnie boskie

5uaA6r1bRyfVATvTqn.jpg

http://i212.photobucket.com/albums/cc82/czechow_album/5uaA61bRyfVATvTqn.jpg

oj tak aga masz racje cos sie spokojnie zrobilo...
ciekawe jak tam Karolek....
niunia nie zaglada... natka gdzies zniknela...

a mama julci pewnie juz na swoim mieszkanku:))

Ja zagladam,czytam was babeczki na bierzaco:tak:tylko jakos wenny mi brak czasami a jak juz chce cos napisac to bąbelek sie budzi:sorry2:
A tak pozatym do chrzcin sie przygotowujemy i jakos sie chyba dzien skrucil bo nie moge sie z niczym wyrobic:dry:
Co do NATKI to chyba gdzies na wakacje pojechala ze jej nie widac:confused:

Agutka super z tym kursem,troche rozrywki masz,.:-p
Olka powodzonka w przyszlym roku:tak:

No a teraz wlasnie sie ksiaze budzi,takze uciekam,jak znajde troche czasu to na pewno cos napisze:tak:
Buziaki dla dzieciakow:-):-):-)

reklama
Do góry