Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzień dobry! U nas dziś ponuro, ale i tak duchota, myślałam, że jak popada będzie lepiej a tu nic. Widać burza jest potrzebna. A ja zapisałam Hanie do żłobka, od września zaczyna;-):-).
Ja dzis do 18 w pracy, więc na pogodzie mi nie zależy. Ollka, witaj, a jaką masz zupkę? Ja ostatnio zrobiłam kapuśniak, pychotka, dawno nie jadłam tak dobrej zupy (nie chcąc się chwalić hehe). A do żłobka Hanie zapisałam głównie dlatego, żeby jako jedynaczka miała kontakt z dziećmi, jakieś zajęcia itp. Gdyby nie żłobek to siedziałaby nadal z moją mamą jak jestem w pracy, ale i ona sobie troszkę odpocznie i Hania będzie miała bardziej urozmaicony dzień.
Hania też się ledwo co dostała, jak poszłam były już tylko 2 miejsca wolne. Ale mojego kolegi mama jest tam kierowniczką, więc pewnie by coś poradziła na to, gdybyśmy się spóźniły. W końcu samotne matki powinny miec pierwszeństwo...