• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
BASIU
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego.

Dobra,ja uciekam. :-) Po 15 ma być u Nas G.,Zuzia zje obiadek i zmykamy na spacerek. :-) O ile się znowu nie rozpada. :baffled: Zresztą,w domu też możemy siedzieć,hehehe. ;-) We Trójkę,to dopiero będzie wesoło! :tak: :tak: :tak: :-D Tak samo,jak wczoraj - 2h wybieraliśmy się na spacer! :szok: :-D :-D :-p

Miłego popołudnia Kochani! :-)

mnie dzisiaj czeka znowu bliskie spotkanie z żelazkiem a tak mi się nie chce jak nie wiem co. A mam straszną stertę, na pewno tyle nie macie! Ja prasuję wszystko, nawet pościele, ręczniki sobie odpuszczam, ale lubię gdy rzeczy sa wyprasowane, tylko nie lubię tego robić :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry