reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
No hej
Dołączam do Waszego klubu okresowych dziewczyn :-p

My już po śniadanku, dzieciaki się bawią a ja nadrabiam co tutaj napociłyście i oglądam "na wspólnej":-)

A ja się witam z bólem brzucha. :baffled: Bleh! :angry:

Właśnie się szykuję do wyjścia,idę po G. i mykamy na szkolonko. :-D

A tak poza tym,to pogoda dziś do bani. :dry:

Miłego dzionka,Kochani! :-)

witam witam Wszystkich,
widzę, że nocna zmiana nie próżnowała :-p No ja niestety do dziweczyn z @ nie dołączę .................bo jak znam złosliwosc losu, to pewnie mnie to spotka na wyjezdzie :crazy:
Idę doczytac co tam naskrobałyscie od wczoraj :-p

Ja do dziewczyn z @ dolacze lada chwila ;)...

My znowu mielismy okropna nocke :-/... Maly wiercil sie i jeczal... o 1 obudzil sie ze strasznym krzykiem, prezyl sie i wyginal... Pozniej sie rzucal w lozeczku.... o 10 idziemy do lekarza bo juz wyrobic sie nie da...

M wczoraj przeszedl etap "chcial bym byc z wami ale..." bla bla bla :-/....

Dzien dobry,ja znow tylko na chwilke:-(,zaczelismy remont i nie mam czasu na przyjemnosci:-(:-(.Ale u nas w oncy burzowalo jedna burza przeszla,a juz na druga sie zbieralo,a teraz na termometrze jest tylko 13stopni.Dobra uciekam na zakupy.Milego dzionka zycze wszystkim:-).

hej laski..
juz jestemy w Holandii:tak:
wiec wreszcie moge z wami pisac..
Zosia troche ma katarku i nie chce dac sobie wycianac z noska smarków:rofl2:
teraz chodzi po podłodze,to znaczy raczkuje i krzyczy na zabawki.. a jak sie podnosi przy meblach:-D chwilka nieuwagi a ona juz stoi i usmiech od ucha do ucha:laugh2:

dzień dobry, kawa wypita, BB nadrobione, praca niedługo przyjdzie :-) ale póki co, siedzę tutaj. :-)

Nawet przez pierwsze 4 miesiące możesz mieć @,hahahahaha. :laugh2: :laugh2: :-p :laugh2:
No to może po testy do apteki...:))

Ja biorę tabletki antydzieciowe ale mam taką małą schizę i raz na dwa miesiące i tak test kupuję :-) - a co - strzeżonego Pan Bóg strzeże :-)

A ja się witam z bólem brzucha. :baffled: Bleh! :angry:

Właśnie się szykuję do wyjścia,idę po G. i mykamy na szkolonko. :-D

A tak poza tym,to pogoda dziś do bani. :dry:

Miłego dzionka,Kochani! :-)

Miłego dnia Agutka dla Was obojga :-) - dla Was trojga :-)

Ja do dziewczyn z @ dolacze lada chwila ;)...

dołączaj, dołączaj :-)

M wczoraj przeszedl etap "chcial bym byc z wami ale..." bla bla bla :-/....

nie wiem jak to z Wami jest, jakie macie między sobą stosunki i dlaczego nie mieszkacie razem, więc niestety nie wypowiem się na ten temat :-(

reklama
cześć niunia12a, majus, natka, phantas!

Phantas jak tam ząbek:-)?

Agutka
miłego szkoleniowania:-p

majus miłego remontowania, zapraszamy też do nas, ściany trzeba pomalować;-):laugh2:

Cara87 oby lekarz coś na to poradził, buziaki dla Adasia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry