Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cara nie dziwie sie ze twoj synek sie go bal,jak by nie bylo dla niego to obcy czlowiek.Zreszta ja tez to przerabialam z Karolem,i wiem co to znaczy24 :-/... a zachowuje sie jak gowniarz w piaskownicy ;-/...
Ostatnio u malego sie zjawil po 3 miesiacach ;-/... Mlody panika, ryk , krzyk i totalna histeria :-/...

Cara nie dziwie sie ze twoj synek sie go bal,jak by nie bylo dla niego to obcy czlowiek.Zreszta ja tez to przerabialam z Karolem,i wiem co to znaczy![]()

A to mnie cholernie boli... Pamietem przeciez jak Adas byl malutki jak M sie nim zajmowal... wstawal w nocy i wogole... Jak bawili sie razem i wariowali...
Gdzie i kiedy to wszystko sie rozjechalo to nie mam pojecia :-/...
Kocham i tesknie, ale nie wroce bo nie bede sie ponizac :-/...
Jego dziewczyna wie ze jego ciagnie do mnie i do malego, wie ze ją zdradza ma na to dowody, a mimo wszystko wciaz z nim siedzi...
Nie wiem czy podziwiac czy zalowac takiej glupoty :-/
Olka zgadzam sie z toba,a najbardziej w tym wszystkim cierpi Adas.cara ja bym na takie zachowanie tatusia nie pozwolila, albo regularne odwiedziny albo niech spada....
Ty za dobra dziewczyno dla niego jestes...
Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)