reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
A moje dziecko z dziadkeim wpaiskownicy,. Ja mam chwilke an gotowanie i kompa

majus powodzenia, mi na sama mysl o dentyscie robi sie slabo...

cara ja bym na takie zachowanie tatusia nie pozwolila, albo regularne odwiedziny albo niech spada....
Ty za dobra dziewczyno dla niego jestes...

Cara nie dziwie sie ze twoj synek sie go bal,jak by nie bylo dla niego to obcy czlowiek.Zreszta ja tez to przerabialam z Karolem,i wiem co to znaczy:tak:

A to mnie cholernie boli... Pamietem przeciez jak Adas byl malutki jak M sie nim zajmowal... wstawal w nocy i wogole... Jak bawili sie razem i wariowali...
Gdzie i kiedy to wszystko sie rozjechalo to nie mam pojecia :-/...
Kocham i tesknie, ale nie wroce bo nie bede sie ponizac :-/...

Jego dziewczyna wie ze jego ciagnie do mnie i do malego, wie ze ją zdradza ma na to dowody, a mimo wszystko wciaz z nim siedzi...
Nie wiem czy podziwiac czy zalowac takiej glupoty :-/

Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)

Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze :laugh2:

majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam :-p

cześć Ollka!:happy:

A to mnie cholernie boli... Pamietem przeciez jak Adas byl malutki jak M sie nim zajmowal... wstawal w nocy i wogole... Jak bawili sie razem i wariowali...
Gdzie i kiedy to wszystko sie rozjechalo to nie mam pojecia :-/...
Kocham i tesknie, ale nie wroce bo nie bede sie ponizac :-/...

Jego dziewczyna wie ze jego ciagnie do mnie i do malego, wie ze ją zdradza ma na to dowody, a mimo wszystko wciaz z nim siedzi...
Nie wiem czy podziwiac czy zalowac takiej glupoty :-/

Cara wiem cos o tym bo umnie bylo poodobnie, rozstalam sie z ojcem malej jak miala mniej wiecej roczek... wiem ze ci ciezko, wiem ze to cholernei boli ale jezeli wiesz ze doniego nie wrocisz to zacznij sobie ukladac zycie bez niego.
zyj i nie mysl ciagle o tym co bylo bo sie zadreczasz tym!
uwierz mize to przejdzie i bedzie ok, ale trzeba czasu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry