reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)

Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze :laugh2:

majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam :-p

cześć Ollka!:happy:
Tafojko tez sie troche za pozno obudziam bo jakes poltore roku po porodzie ale lepiej pozno niz wcale.

Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)

Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze :laugh2:

majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam :-p

cześć Ollka!:happy:
widze ze nie ja jedyny po ciazy nie odwiedzilam dentysty....

:tak::tak::tak:

zgadzam się - dupek, może kiedyś będzie żałował. A na Twoim miejscu nie słuchałabym tych jego wyznań miłościowych do Ciebie. Dziewczyny mają rację nie ta to będzie inna. A co do jego wieku. Uważam, że to nie wiek świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. Mój brat w wieku 22 lat wziął ślub i poczęli dzidziusia bo lekarz im powiedział, że ona teraz w ciąże nie zajdzie to już może nigdy nie mieć dzieci. Od tego czasu minęło już 10 lat. A rodzina się niedawno o jeszcze jednego dzidziusia powiększyła. A np "ojciec" Oliwci (jestem na otwartym) gdy Oliwcia się urodziła miał lat 30 i też go to wszystko przerosło.

No serce nie sluga niestety... jak spojrze w te oczy to jestem powalona poprostu...

to następny,m razem jak będziesz patrzyła w jego oczy to wyobraź sobie jak dotyka tamtą a Ci przejdzie.

A wy cienkie jestescie :-P... Ja bylam u dentysty w maju plombe sobie wymienic ;-)...
A tak to ide raz do roku na przeglad i jestem z gabinetu wyrzucona :P... Bo gdyby wszyscy przychodzili z takimi zebami to dentystka by zbankrutowala :P

A wy cienkie jestescie :-P... Ja bylam u dentysty w maju plombe sobie wymienic ;-)...
A tak to ide raz do roku na przeglad i jestem z gabinetu wyrzucona :P... Bo gdyby wszyscy przychodzili z takimi zebami to dentystka by zbankrutowala :P
To ci zazdroszcze ja mam bardzo slabe zeby,myje je 2 razy dziennie a i tak co chwile jakis jest do leczenia.

phantas ta 30 to chyba jakaś pechowa...Wydawać by się mogło, że w tym wieku to facet już będzie potrafił utrzymać rodzinę, zaopiekować się nią, dać poczucie bezpieczeństwa...
Masz rację, nie wiek świadczy o dojrzałości...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry