Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tafojko tez sie troche za pozno obudziam bo jakes poltore roku po porodzie ale lepiej pozno niz wcale.Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)
Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze
majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam
cześć Ollka!![]()
widze ze nie ja jedyny po ciazy nie odwiedzilam dentysty....Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)
Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze
majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam
cześć Ollka!![]()

Olka ja sie dolanczam,i teraz cholernie zaluje bylo by mniej borowania,a tak cierpie za swoja glupote.widze ze nie ja jedyny po ciazy nie odwiedzilam dentysty....
![]()
Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)
No serce nie sluga niestety... jak spojrze w te oczy to jestem powalona poprostu...
To ci zazdroszcze ja mam bardzo slabe zeby,myje je 2 razy dziennie a i tak co chwile jakis jest do leczenia.A wy cienkie jestescie... Ja bylam u dentysty w maju plombe sobie wymienic ;-)...
A tak to ide raz do roku na przeglad i jestem z gabinetu wyrzucona... Bo gdyby wszyscy przychodzili z takimi zebami to dentystka by zbankrutowala
![]()