reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
moja oczy niestety ma po tatusiu i karnacje tez...
mam nadzieje ze okaze sie ze charakter bedzie miala po mamusi:))

wlasnie wrocila z piaskownicy, zje i sadze ze pojdzie spac

A ja probuje na spacerek sie wybrac,ale przed chwilka byla cudna pogoda a teraz sie zachmurzylo:dry:

Natka dobrze ze juz wrocilas do nas:tak:a jak sie uklada z M.???

Ja tez musze sie wybrac do dentysty,ale najpierw sie zarejstrowac bo pewnie bede czekac z 5 miesiecy na swoja kolej:baffled:Majus powodzonka;-)

Ach chyba ide na ten spacer,najwyzej zmokne:sorry2:

milego dzionka laseczki;-)

zgadzam się - dupek, może kiedyś będzie żałował. A na Twoim miejscu nie słuchałabym tych jego wyznań miłościowych do Ciebie. Dziewczyny mają rację nie ta to będzie inna. A co do jego wieku. Uważam, że to nie wiek świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. Mój brat w wieku 22 lat wziął ślub i poczęli dzidziusia bo lekarz im powiedział, że ona teraz w ciąże nie zajdzie to już może nigdy nie mieć dzieci. Od tego czasu minęło już 10 lat. A rodzina się niedawno o jeszcze jednego dzidziusia powiększyła. A np "ojciec" Oliwci (jestem na otwartym) gdy Oliwcia się urodziła miał lat 30 i też go to wszystko przerosło.

to następny,m razem jak będziesz patrzyła w jego oczy to wyobraź sobie jak dotyka tamtą a Ci przejdzie.

Jak słyszę tekst, że faceta to przerosło- to mnie szlag trafia, Kurcze pieczone, ciekawa jestem co takiego go przerosło.

p.s. pocieszę Was, podobno inteligencję dzieci dziedziczą po matce :-p:-D:-D:-D a charakter się zmienia :-p ile włożycie w dziecko, tyle się zwróci. :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry