majus26
KAROLEK Moj Skarb
Phantas oczywiscie ze wyplenie,wystarczy ze Karol wypisz wymaluj z wygladu jest jak tatus.wyplenisz, wyplenisz![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Phantas oczywiscie ze wyplenie,wystarczy ze Karol wypisz wymaluj z wygladu jest jak tatus.wyplenisz, wyplenisz![]()
Ja uciekam czas polorzyc Karola spac i powoli zbierac sie do dentysty.
Milego dzionka wszystkim zycze:-).
;-)milego popoludniaJa uciekam czas polorzyc Karola spac i powoli zbierac sie do dentysty.
Milego dzionka wszystkim zycze:-).

a jak sie uklada z M.???
Majus powodzonka;-)
zgadzam się - dupek, może kiedyś będzie żałował. A na Twoim miejscu nie słuchałabym tych jego wyznań miłościowych do Ciebie. Dziewczyny mają rację nie ta to będzie inna. A co do jego wieku. Uważam, że to nie wiek świadczy o niedojrzałości emocjonalnej. Mój brat w wieku 22 lat wziął ślub i poczęli dzidziusia bo lekarz im powiedział, że ona teraz w ciąże nie zajdzie to już może nigdy nie mieć dzieci. Od tego czasu minęło już 10 lat. A rodzina się niedawno o jeszcze jednego dzidziusia powiększyła. A np "ojciec" Oliwci (jestem na otwartym) gdy Oliwcia się urodziła miał lat 30 i też go to wszystko przerosło.
to następny,m razem jak będziesz patrzyła w jego oczy to wyobraź sobie jak dotyka tamtą a Ci przejdzie.

a charakter się zmienia
ile włożycie w dziecko, tyle się zwróci. :-)
p.s. pocieszę Was, podobno inteligencję dzieci dziedziczą po matcea charakter się zmienia
ile włożycie w dziecko, tyle się zwróci. :-)