reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cara odciecie sie od matki nie zmieni jego charakteru.
ja bym juz nie potrafila ufac takiemu facetowi.
ja i mamam mojego ex tez za soba nie przepadalysmy, zawsze mialam inne zdanie niz ona, i zawsze sie sprzeczalysmy, fakt ona zawsze trzymala strone swojego syna.

ale to nie porzez nia rozpadl sie nasz zwiazek...
za ajkis czas zauwazysz ze twojemu bylemu poporstu pasuje takie zycie jakie prowadzi i ze on sie nie zmeini... ja bym w taka przpemaine nie wierzyla!

Cara odciecie sie od matki nie zmieni jego charakteru.
ja bym juz nie potrafila ufac takiemu facetowi.
ja i mamam mojego ex tez za soba nie przepadalysmy, zawsze mialam inne zdanie niz ona, i zawsze sie sprzeczalysmy, fakt ona zawsze trzymala strone swojego syna.

ale to nie porzez nia rozpadl sie nasz zwiazek...
za ajkis czas zauwazysz ze twojemu bylemu poporstu pasuje takie zycie jakie prowadzi i ze on sie nie zmeini... ja bym w taka przpemaine nie wierzyla!

I po czesci nie wierze....
moze jak spotkam kogos innego to zapomne...

Cara87 najgorsze jest to, że tłumaczysz go...
Ollka ma rację, on się nie zmieni. Ja też kiedys mówiłam, że to wszystko przez jego matkę, ale nie, nie to tylko wina ex!
Otworzysz kiedyś oczy i zobaczysz, życzę Ci tego!

Jak słyszę tekst, że faceta to przerosło- to mnie szlag trafia, Kurcze pieczone, ciekawa jestem co takiego go przerosło.

p.s. pocieszę Was, podobno inteligencję dzieci dziedziczą po matce :-p:-D:-D:-D a charakter się zmienia :-p ile włożycie w dziecko, tyle się zwróci. :-)

chyba ich porod przerosl,karmienie piersia i przewijanie;-):wściekła/y::-D
tylko i tak oni tego nie robili

witam wszystkich
ja tylko sie przywitac roboty masa
wczoraj jak ola poszla spac miala wejsc pogadac
ale bylam jakas taka oslabiona,zmeczona i tez poszlam z nia spac

Cara87 najgorsze jest to, że tłumaczysz go...
Ollka ma rację, on się nie zmieni. Ja też kiedys mówiłam, że to wszystko przez jego matkę, ale nie, nie to tylko wina ex!
Otworzysz kiedyś oczy i zobaczysz, życzę Ci tego!
fakt, najgorsze jesto toze go tlumaczysz, usilujesz tez sama sobie to tak tlumaczyc.
sory ze to anpisze, Cara zle robisz.
pownnas jak anjszybciej sie od tego odciac i zyc swoim zyciem ,a nie czekac az ta laska sie wyprowadzi... jej miejsce moze szybko zajac inna!!

Tafojka masz racje, winni sa faceci!

Moja lekarka stwierdzila ze to uzaleznienie...
Chciala mnie nawet wyslac na 2 miesieczna terapie.... no ale przeciez nie moglam zostawic malego na tyle czasu z moimi rodzicami...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry