• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Cara87 pewnie uważasz, że bez niego to nie to samo, że nie znajdziesz sobie nikogo kto by pokochał Twoje dziecko, że było Wam tak cudownie i coś pękło, ale jest do naprawienia...

Ja nie miałam tego problemu, bo między mną a eksem wielkiego uczucia po prostu nie było, ale chciałam ratować, ufałam, że może nam się udać, że będziemy fajną rodzinką, bo dzieci są fantastyczne...

Owszem tak jest, mam to o czym marzyłam ale nie z tym człowiekiem, który się nazywa "ojcem".
Oczywiście nie zawsze jest idealnie, ale jest to prawdziwe, po prostu...

Ostatnia edycja:
reklama
Cara87 pewnie uważasz, że bez niego to nie to samo, że nie znajdziesz sobie nikogo kto by pokochał Twoje dziecko, że było Wam tak cudownie i coś pękło, ale jest do naprawienia...

Ja nie miałam tego problemu, bo między mną a eksem wielkiego uczucia po prostu nie było, ale chciałam ratować, ufałam, że może nam się udać, że będziemy fajną rodzinką, bo dzieci są fantastyczne...Owszem tak jest, mam to o czym marzyłam ale nie z tym człowiekiem, który się nazywa "ojcem".

Dobrze opisane

wiecie co w tym przypadku Phantas ma racje, ci ojcowie tot ylko ' DAWCY" dozadnej innej odpowiedzialnosci sie nie poczuwaja...

Cara ulozysz sobie zycie i bedziesz szczesliwa...

Jestem juz tym wszystkim naprawde zmeczona...
Chciala bym odzyskac tego faceta w ktorym sie zakochalam :(...

naprawdę?? jesteś tego pewna??

Nie obraź się. Przepraszam że to powiem, ale uważam że po prostu jesteś bardzo młodziutka i dlatego tak to wszystko przeżywasz, nie chcesz sobie uświadomić że to dupek i jest gów... wart skoro zostawił WAS bo kogoś poznał w necie.

Owszem tak jest, mam to o czym marzyłam ale nie z tym człowiekiem, który się nazywa "ojcem".

hej - tafojka - jak się nazywa?? chyba znamy inne określenie :tak:

zmiana tematu :-)
ollka - a pij, a co Ci szkodzi, ja teraz herbatkę zieloną o smaku opuncji figowej piję :tak: pychotka

........ a dziś wieczorem P przyjedzie na kolację :tak: :tak: :tak: :tak: miły wieczór się zapowiada. Co prawda nie będzie to romantyczna kolacja przy świecach tylko we dwoje, bo w jednym pokoju Olisia będzie spała, w drugim będzie moja siostra, no a my posiedzimy i pojemy w moim pokoiku :-) Zastanawiam się znowu co zrobić, myślę o pieczonych udkach kurczaka i zalanych sosem miodowym hmm może coś innego doradzicie??

phantas jestem na otwartym innego określenia nie mogę użyć :-p

kurcze musisz nas kiedyś zaprosić na te pyszności...
Ty chyba wyznajesz zasadę przez żołądek do serca ;-)
Sama nazwa brzmi pysznie wiec ja bym Ciebie kupiła od razu :-p:laugh2:

Ollka ja jednej nie dokończyłam (mowa tutaj u kawusi) bo mnie już główka rozbolała, niestety tak mam...

Mela siedzi ze mną przy stole już godzinę, siedzi, gada, piję... Idealne dziecko :-)

Pokaże Wam za chwilkę jaki sobie fajny stół kupiliśmy. Ciesze się z niego jak dzieco, bo ja tak lubię wspólne posiłki przy jednym stole, a do tej pory jedliśmy na kolanie albo przy biurku :confused::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry