reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

o dziewczyny widze ze poruszylyscie trudny temacik..

niunia z M wszysko ok... kochamy sie nadal:-p

kurde Zosia sie budzi:rofl2::sorry2::dry::confused:
ale musze wam sie pochwalic,ze moje dziecko jest tak grzeczne ze szok. ładnie spi,dosyc je i pije mleko 2 razy dziennie. potrafi zabawic sie jakims sznurkiem przez pol godziny... jestem tak szczesliwa ze nawet nie moge wam tego opisac..:-D
zaczełam kochac zycie od nowa:rofl2:

reklama
Wrocilismy ze spacerku,maly juz zdarzyl zasnąć a ja sie biore za jakis obiad,chyba zrobie lososia :tak:.

Natka super ze wam sie uklada;-)oby tak dalej:tak:

Ja na moje zlotko tez nie moge nazekac ostatnio jest bardzo grzeczny malo placze teraz woli pokrzyczec po swojemu,ale to jest smieszne :laugh2::laugh2::laugh2:je za dwuch i spi(z wyjatkiem jednej nocy:-p)bardzo ladnie:tak:. No to sie nachwalilam:rofl2::-p

Cara ja tez ci zycze zeby udalo ci sie zapomniec o tym ......bo to jest trudne zyc i czekajac na to ze kiedys wroci:-(nawet jak wroci to potem bedziesz sie zastanawiac czy przypadkiem znowu nie odejdzie,dlatego wydaje mi sie ze lepiej dla ciebie i synka bedzie jak sie wyleczysz z tej milosci.
A wogule to jak tam po wizycie u lekarza?

Maly dostal skierowanie na usg brzucha eh...

Ja wlasnie wrocilam od fryzjera ;-)... Wloski odswiezone, na farbowaniejestem zapisana na 19-stego wiec luz ;-)...
Chata pusta, mama u kosmetyczki, dziadek na spacerze z Mlodym :D... Zyc nie umierac :D... A ja mam dla siebie paczke chipsow, glosna muzyke i tv :D

Czesc dziewczyny,u dentysty to byl horror mialam jeden do usuniecia i podala mi za slabe znieczulenie bolalo jak by mi na zywca wyrywala,dziewczyny mam 26lat a sie poryczalam z bolu.Moglam isc sobie go wyrwac prywanie bo ta panstwowa sluzba zdrowie jest poprostu do dupy.

hej
dentysta? = przerazenie ja tez powinnam sie wybrac ale strach jest silniejszy niz bol zebow... doszly mnie sluchy ze w wawie w LIMie jest podobno jakis geniusz ktory tak robi zabki ze nic a nic nie czujesz.... ale i tak sie boje ... brrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry