reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
W marcu na 2 dni przed przeprowadzka moja i malego do niego zostawil nas dla panienki poznaneij przez neta i wyprowadzil sie do niej do wroclawia ;-)...
Po 2 miesiacach przypomnial sobie o nas, i zaczal prosic o wybaczenie, ze wroci i teskni.... W maju wrocil tu na stale, ale tylko przez 4 dni pobawil sie w tatusia i narzeczonego, pozniej zakomunikowal mi, ze tamta panienka sie do niego wprowadza... I tak ta sytuacja trwa do teraz... twierdzi ze jest z nia bo go rodzina zmusila :-/... Zdradza ja, w tajemnicy przyjezdza co jakis czas tutaj, chce sie ciagle ze mna spotykac... Ale jej nie wyrzuci z mieszkania - PONOC CZEKA AZ SAMA SIE WYNIESIE!!! A ten pustak dobrze wie ze facet ją zdradza a mimo wszystko idiotka dalej tam siedzi...Cara uwierz mi, nie taka ona idiotka :-D:-D:-D weźmie go przez zasiedlenie. :-p

Ja juz na szczescie oprzytomnialam, i mam po dziurki w nosie jego zachowania :-/... Marze tylko o facecie z niezachwiana psychika! Bo M to wariat!!!!!!!!

:-pA o takich facetach to ja mówię, że oni są jak cudza, używana przez kogoś bielizna błeeee. Pomysl, po co Ci cudza bielizna ? jak byś jej nie prała, mimo wszystko zawsze jest cudzą i zużytą :-D:-D:-D

pozwolę sobie na jeszcze jeden komentarz, oczywiscie jest to tylko moje prywatne zdanie i wcale nie musicie z nim się zgadzać. Omamić kogoś innego słodkimi słówkami naprawdę nie jest trudno, bardziej winna jest ta osoba, która ma zobowiązania i pozwala sobie na rozrywkę na boku - niż ta, która jest wolna i w jakimś stopniu poddała się na manipulacje tej drugiej osoby. Przypomnijcie jak byłyście młodsze, nie zdarzyło się Wam , że chłopak był najpierw jedenj dziewczyny, potem ją rzucił dla Was???? Nasz porblem polega na tym, że kazda chce być kochana, prawie każda daje się nabrać na tekst, że poprzednia go nie rozumie( nie rozumiała itd itp). Ja nie chcę oceniać osób, które dały się zmanipulować, nie wiemy co opowiadała osoba manipulująca............. świnią jest ta osoba, która ma zabowiązania a mysli czym innym a nie głową.
p.s. ten tekst dotyczy obu płci ( z kobietami też róznie bywa)

pozwolę sobie na jeszcze jeden komentarz, oczywiscie jest to tylko moje prywatne zdanie i wcale nie musicie z nim się zgadzać. Omamić kogoś innego słodkimi słówkami naprawdę nie jest trudno, bardziej winna jest ta osoba, która ma zobowiązania i pozwala sobie na rozrywkę na boku - niż ta, która jest wolna i w jakimś stopniu poddała się na manipulacje tej drugiej osoby. Przypomnijcie jak byłyście młodsze, nie zdarzyło się Wam , że chłopak był najpierw jedenj dziewczyny, potem ją rzucił dla Was???? Nasz porblem polega na tym, że kazda chce być kochana, prawie każda daje się nabrać na tekst, że poprzednia go nie rozumie( nie rozumiała itd itp). Ja nie chcę oceniać osób, które dały się zmanipulować, nie wiemy co opowiadała osoba manipulująca............. świnią jest ta osoba, która ma zabowiązania a mysli czym innym a nie głową.

Swiete slowa...
Naprawde myslisz ze laska sie szybko od niego nie wyprowadzi? hihi skoro tak to bedzie co weekend dojezdzala 400 km na studia ;-)... Ciekawe jak dlugio bedziejej sie chcialo... i jak dlugo on zniesie jej wieczne wypady do sklepu - za jego pieniadze ;)

Idiotka mi sie nawet wygadala ze razem nie sypiaja (ona dzieli sypialne z jego siostra, a on sypia sam :-/... _)

Sofiblue bardzo dobrze "powiedziane"

Cara87 jak mam być szczera to mnie by już nie interesowało czy śpią razem czy czy nie, w innym pokoju czy na jednym czy dwóch łóżkach, mieszkają razem, są razem więc to ich sprawa jaki mają układ. To samo z pieniędzmi a niech wydaje jego pieniądze skoro jemu to nie przeszkadza...tylko żeby to nie było kosztem Adasia (chodzi mi oczywiście o alimenty)

Powinnaś się od tego odciąć, jeśli nie chcesz być z nim...

Sofi swiete slowa.
te kolejne dziewczyny nie sa nic winne.
to faceci powinni myslec zanim zaczynaja koeljny zwiazek :tak:

Swiete slowa...
Naprawde myslisz ze laska sie szybko od niego nie wyprowadzi? hihi skoro tak to bedzie co weekend dojezdzala 400 km na studia ;-)... Ciekawe jak dlugio bedziejej sie chcialo... i jak dlugo on zniesie jej wieczne wypady do sklepu - za jego pieniadze ;)

Idiotka mi sie nawet wygadala ze razem nie sypiaja (ona dzieli sypialne z jego siostra, a on sypia sam :-/... _)

Cara ajak dla mnie to tylko jego gadanie jest....

jezeli by jej nie chcial i by mu tonie pasowalo to by znia nie byl...

ja to ogolnie nie wierzylabym nawet w JEDNO jego slowo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry