Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tafojko tez sie troche za pozno obudziam bo jakes poltore roku po porodzie ale lepiej pozno niz wcale.Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)
Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze
majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam
cześć Ollka!![]()
widze ze nie ja jedyny po ciazy nie odwiedzilam dentysty....Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)
Natka bliźniaki właśnie zasypiają, nic sie nie zmieniło szatany jak zawsze
majus do dentysty to ja powinnam po ciąży iść... dwa lata minęły a ja jakoś zawsze zapominam
cześć Ollka!![]()

Olka ja sie dolanczam,i teraz cholernie zaluje bylo by mniej borowania,a tak cierpie za swoja glupote.widze ze nie ja jedyny po ciazy nie odwiedzilam dentysty....
![]()
Cara87 zastanawiam się czemu go jeszcze kochasz, straszny dupek z tego Twojego exa, ale ja wiem...serce nie sługa, kiedyś Ci przejdzie ;-)
No serce nie sluga niestety... jak spojrze w te oczy to jestem powalona poprostu...
To ci zazdroszcze ja mam bardzo slabe zeby,myje je 2 razy dziennie a i tak co chwile jakis jest do leczenia.A wy cienkie jestescie... Ja bylam u dentysty w maju plombe sobie wymienic ;-)...
A tak to ide raz do roku na przeglad i jestem z gabinetu wyrzucona... Bo gdyby wszyscy przychodzili z takimi zebami to dentystka by zbankrutowala
![]()