Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jagoda - spokojnie poradzisz sobie - w sumie dlaczego miałabyś sobie nie poradzić ;-)
Trzymam kciuki

.
:-Na razie to mam tylko kilkanaście ale ma się to zwiększyćSzczęśliwa rodzina .... też o tym marzę... ale.....
W pracy jesteś poważany - fajnie - a ilu masz pracowników??
hehe ale damy rade 
W sumie to też się nie znam na czarach ale chyba bym zaryzykował :-) Będę trzymał kciuki co do egzaminu ;-)Hej
Pirrlott jak się próbuje używać czarów na sobie, to to podobno nie wychodzi? Kiedyś jakąś książkę dla dzieci czytałam :-).
Ale ekpertem nie jestem w tych sprawach.
Sama bym chętnie zaczarowała trochę to moje życie, no i egzamin z angielskiego - to już po jutrze.
Mam nadzieję, że skończę jednak studia.
Serio boję się, bo nie mam pojęcia na co trafię, do tego w zeszłym tygodniu szalałam w myślach zwroty a dziś zaczyna mnie trema zżerać, oj byleby już być po. Kobieta mnie nie zna, więc jakbym się zacięła to może pomyśli, że ja z tych mało gadających
, taki wyjątek
. W końcu po kobiecie robiącej doktorat z fizyki można się spodziewać, że milczek jest
.
Ale kombinuję jak koń pod górę ;-).
Dziękuję bardzoi jeszcze jedno - wszystkim wspaniałym Tatom (a przeciez tacy sa tez na tym forum) wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Ojca.

Nie chowaj się a ja dziękuję za życzenia :-):-) Ciekawi mnie czy moje dzieci zrobią mi jakąś niespodziankę :-)Ło matko - złożyłam życzenia swojemu tacie a zapomniałam "tym" tutejszym tatom.
Ehm ehm....
Tato oraz Pirrociku - WSZYSTKIEGO WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA OJCA - NIECH SPEŁNIĄ SIĘ WASZE MARZENIA I BY DZIECI ZROBIŁY WAM DZISIAJ JAKĄŚ MIŁĄ NIESPODZIANKĘ.
Ale wstyd....idę się schować....
.