pirrllott
BUDRYS co 3 synów ma
Witaj Tato :-) Miło Cię widzieć. Pozdrowienia dla Justynki i dzieci ;-)Dziękuję za życzenia z okazji dnia ojcaU nas wszystko wporządku
a nawet jeszcze lepiej
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich i powodzenia dla Jagody![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj Tato :-) Miło Cię widzieć. Pozdrowienia dla Justynki i dzieci ;-)Dziękuję za życzenia z okazji dnia ojcaU nas wszystko wporządku
a nawet jeszcze lepiej
![]()
Pozdrowienia dla wszystkich i powodzenia dla Jagody![]()

.
.
.:-)
a ja w sobotę w Tesco dałam Krystianowi książkę "I Ty możesz zostać super tatą" i powiedziałam, żeby zaniósł tacie z tekstem, że to na dzień taty.
Złośliwa jestem.
.
.
.Jagoda wiem że powinien pamiętać, ale tacy są faceci. No poprostu lepiej oddając nam dziecko załączyć każdorazowo instrukcję obsługi. Najważniejsze że jak już dostanie instrukcje do je wypełnia.
Hehe teraz Czechow jak znam życie mnie zje![]()

Jagoda wiem że powinien pamiętać, ale tacy są faceci. No poprostu lepiej oddając nam dziecko załączyć każdorazowo instrukcję obsługi. Najważniejsze że jak już dostanie instrukcje do je wypełnia.
Hehe teraz Czechow jak znam życie mnie zje![]()
.Przyznaję, że cała ta historia miała i pozytywny oddźwięk.
Wkurzyłam się, jak to mama wygłodzonego dziecka ;-).
Mały kilka dni bardzo wcześniej wymiotował, i mieliśmy akurat świeżo wyschnięte
5 pralek prania, w tym 4 komplety pościeli i coś koło 20 ręczników.
Myślałam, że się jakoś podzielimy, ale zanim nakarmiłam i uśpiłam Krystiana to m. to wszystko poprasował sam i nawet nie pisnął.