reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dobry wieczor babeczki;-)

Mam dzisiaj mega nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale naszczescie jutro juz poniedzialek i znowu bede mogla normalnie funkcjonowac.

Agutka fajnie ze urodzinki sie udaly:tak:

Natka dzieki za pamiec:tak:

cześć wieczorkiem
główka mnie jeszcze boli no i filmiki jakies oglądamy witam sie pozdrawiam
Cara87 może właśnie w kościele odnalazłabyś spokój i wiarę, że może być lepiej?:sorry2:
Nie będę tu morałów prawić, bo nie jestem od tego, ale ja mimo przeciwności losu chodzę do kościoła i chcę by moje dzieci też chodziły i wierzyły. Moi rodzice tak mnie wychowali i ja moi dzieciom też chce to przekazać i tyle. Co one zrobią z tym w przyszłości to będzie ich sumienie, ale przynajmniej ja swoje będę miała czyste. ;-)

No i co teraz z Twoim byłym? Dasz mu szanse?
całkowicie się tafi z Tobą zgadzam--- mialam właśnie pisac ze ostatnimi czasy co mnie tak stre i nerw jakiś męczy to tak jak np. dzisiaj poszlam z dzieciaczkami do kościółka to jakiś taki spokój na duszy:tak: a dzieciom- wiara na pewno nie zaszkodzi a moze jedynie pokazać jak dobrze zyć...
cześć hana31
coś nas faktycznie zaniedbujesz ;-)
Jak z mężusiem?
a dziekuję --- nawet dobrze - widzę ze isę stara co nie zmienia faktu ze ja potrzebuje troszkę czasu by nabrać wiary bo jednak duzo złego zapadło mi w głowie i ciągle sie boję--- mam chyba nawet na tym punkcie jakąś nerwice bo częśto boli mnie zołądek i w okolicach serca zapewno jakieś nerwobole:sorry2: czas czas czas...
a Tobie milego wieczorku--- pewnie taki masz:tak:

Ola,mało mam,więc muszę jeszcze kuzynkę chapnąć,żeby mi swoje podesłała. :-p :-)
Zuzia zasnęła z i pod prezentami. :-D
Zaraz Wam je pokażę. :-) Torta też. :tak: :-D :tak: :zawstydzona/y: :-p

Niunia,a co to za nerwy? :baffled:

Poprostu musze nieraz z siebie wszystko wywalic zeby nie zwariowac!!

Maly juz spi i ja juz tez w lozku siedze :-)...

Ta poduszka jest taka kuszaca!!!!!

reklama
PREZENTY :-D

Nowy niekapek. :-D

1.jpg

Pościel na nowe łóżko - taka duża - dorosła! :-D

793644ccd049d708d8ce98092cdbe9d7500x500.jpg

I poducha. :-D

img0023av0.jpg

A do tego jeszcze pieniążki na nowe łóżko. :-D

Do góry