reklama
mamoośka
Fanka BB :)
tiaaaaaaa Mama Julci, też tak miałam, ale jakoś szybko się opamiętałam.......teraz to już tylko historia. Juz pawie 4 lata błogiego spokoju.
Moje opamiętanie przyszło bardzo póżno...o wiele za póżno.Ale dobrze,że wogóle przyszlo i już ponad 6 lat spokoju- jeżeli te wszystkie wyskoki i klody pod nogami można nazwac spokojem...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Mamuska doczekasz sie kiedys calkowitego spokoju, wkoncu musza sobie odpuscic.
ta byla zona L moze wkoncu da wam spokoj...
ta byla zona L moze wkoncu da wam spokoj...
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Niunia ale zadnej z nas nie bylo latwo... rozsatnie to bardzo trudna decyzja.Szczesciary;-);-);-)
tymbardziej jezeli jest dziecko
ale czasem to najlepsze wyjscie
Sofi jak ja ci zazdroszcze tego wyjazdunie masz troche miejsca w walizce moze gdzies mnie wepchniesz
![]()
Sorry Niunia ...................na nadbagaż mnie nie stać ;-)

natka86
mamusia Zosieńki
czesc wieczorkiem...
M w koncu wrocil i zjedlismy razem ten obiad i tak mu smakowało ze szok. wiecie jaka jestem szczesliwa.. nawet Zosi dałam troche spróbowac
mała dopiero co zasneła,zaraz jej dam mleko,bo pije je tylko na śpiku.... sofi ale zazdroszcze ci wypoczynku. my mamy w planach wyjechac w pazdzierniku ale nie chce zapeszac
M w koncu wrocil i zjedlismy razem ten obiad i tak mu smakowało ze szok. wiecie jaka jestem szczesliwa.. nawet Zosi dałam troche spróbowac

reklama
ollka22
MAMUSIA OLIWKI
Mamo Julci ich to sie powinno wysylac na koniec swiata, zeby dali spokojnie zyc innym...