reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
tiaaaaaaa Mama Julci, też tak miałam, ale jakoś szybko się opamiętałam.......teraz to już tylko historia. Juz pawie 4 lata błogiego spokoju.

Moje opamiętanie przyszło bardzo póżno...o wiele za póżno.Ale dobrze,że wogóle przyszlo i już ponad 6 lat spokoju- jeżeli te wszystkie wyskoki i klody pod nogami można nazwac spokojem...

czesc wieczorkiem...
M w koncu wrocil i zjedlismy razem ten obiad i tak mu smakowało ze szok. wiecie jaka jestem szczesliwa.. nawet Zosi dałam troche spróbowac:szok: mała dopiero co zasneła,zaraz jej dam mleko,bo pije je tylko na śpiku.... sofi ale zazdroszcze ci wypoczynku. my mamy w planach wyjechac w pazdzierniku ale nie chce zapeszac:rofl2:

Ola ona sobie odpuści jak po raz kolejny wyjdzie za mąż i to kto wie...A co do mojego eksa to jemu też niezbyt ufam i nie wiem co mu do łba wpadnie...tacy ludzie są nieobliczalni.

reklama
Do góry