reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cześć. :-D I nara. :-p Muszę jakąś kawę wypić i zacząć Nas powoli szykować do wyjśćia,hehe. ;-)
Słonko świeci,więc trzeba korzystać. ;-)

Miłego dzionka! :-)

Bryyyyyyyyyyyyyyyyyyy wszystkim ;-)...
Maly kusi juz od 7 ;-)... Ale w nocy zaliczyl tylko jedna glosna pobudke, no ale tak to spal :-)...

a moja dopiero o 8 wstala/
teraz sie bawi, wmiare grzeczna jest jak anrazie.
ja wlasnie obralam ziemnaiki, miesko sie smazy bo tata dzis na popoludnie ma to trzeba wczesneij obaid robic.

reklama
Dzien dobry:-)
Moj tez zginął 15 minut temu,czyli mam jeszcze 20 dla siebie:-p,no i jestem z kawa;-)
Dzwoniłem na pocztą,przesyłkę odebrać nijaki ....................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj w dzień dobry tvn byla zielona gora!!!i centrum miasta:-):-):-)ale macie super pogode,tu znowu zachmurzone ale nie pada;-)

Do góry