Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Cara87 zdolne, niezdolne, grunt, że kochane
justynka to ty tez sie nie nudzisz jak robotnicy za oknem..... hihihihihihihhi![]()

)a wiesz co nawet nie zauważam ich, bardziej mnie intersuje BB niż oniza to dzieci ich bardzo obserwują, na pewno robotnicy czują ich oddechy za plecami (w końcu ktoś musi pilnowac roboty
)
Moja ex tesciowa ma niecale 40 lat i 3 letnia coreczke... I sama mi powiedziala ze ona sie babcia nie czuje i tego nie zmieni...![]()

skoro jest przed 40w waszym pokoju czy babci ?3majcie mnie!! Moja inteligentna babcia dala mojemu malemu moj telefon do zabawy, ten nim rzucal po pokoju i gryzl!!! Caly telefon obgryziony!! A ta miala radoche!!!!!!!!!!! Co za czlowiek!!!!!!!!!!!! Nie jej to niech zniszczy@@
a co ma wiek do kochania dzieci czy wnuków ?
tu chyba chodzi o dojrzałość
już chyba nie pmięta jak sama była bardzo młodą mamąskoro jest przed 40
Tel byl w duzym pokoju a ja sprzatalam w swoim... Oczywiscie ona siedzi i czyta gazete zamiast na malego zerknac... Jeszcze slyszalam rzucenie telefonem o podloge i jej smiech... Stara jedza :-/... Nie powinnam tak mowic, ale dla mnie to wrecz obca kobieta... Zero czulosci czy dobrego slowa od dziecka :-/... Rodzina jej siostry lepsza i wazniejsza niz rodzina jej corki :-/... Zadnych swiat z nami nie spedza :-/ Ja z mama to zawsze najgorsze :-/... Zawsze!! Cale zycie slychalam jaka to moja mama jest do niczego :-/... Co za czlowiek!!!!!!!w waszym pokoju czy babci ?