agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
popieram, juz o tym dzis pisalalm.
taka pomoc to zawsze cos![]()
Dokładnie. Mieć tą 100 czy 200,czy ileś tam więcej,jest na pewno lepsze,niż nie mieć nic. ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
popieram, juz o tym dzis pisalalm.
taka pomoc to zawsze cos![]()
NO bylam, bylam :-/...
I mi powiedziano ze nic wiecej mi nie przysluguje :-/... Tylko 48 zl miesiecznie bo samotna matka jestem :-/...
Chyba znowu cos kreca w moim mopsie :-/...
A mogę wiedzieć,ile dostajesz kasy od exa?Ja jednak zecydowałam się zrobić pomidorową. Amelia siedzi z emną przy stole i cała zadowolona. Zapomniałam powiedzieć teraz Małych dopadł katar
Fiodor wróci później ze szkoły, bo mu pozwoliłam zostać u kolegi wiec na razie cisza i spokój, tylko że zaczynam słyszeć tego piwnego Małego szatana;-)
To oddasz...
Komu mojemu mezowino tak ze 100kg zywej wagi
spoko
![]()
Kochana mój eks też ważył 100kg a ja niecałe 50 i jakoś sobie z nim radziłam,a w każdym razie stawiałam się ile się dało.Nie ważne,że oberwałam- ważne,że pokazałam,że się nie boję

Ale 48zł to jest rodzinne! I je się dostaje z UM,a nie z MOPSu - przynajmniej w ZG.A mogę wiedzieć,ile dostajesz kasy od exa?
Ja jednak zecydowałam się zrobić pomidorową. Amelia siedzi z emną przy stole i cała zadowolona. Zapomniałam powiedzieć teraz Małych dopadł katar
Fiodor wróci później ze szkoły, bo mu pozwoliłam zostać u kolegi wiec na razie cisza i spokój, tylko że zaczynam słyszeć tego piwnego Małego szatana;-)

Pozwoliła u kolegi zostać,no to się chwali.
Ale na pewno to jest kolega? Czy może jednak koleżanka?

Tafojka to zdrowka dla dzieciaczkow. jejku, oni sie chyba przez bb tak tym katarem zarazaja....
czesc Phantas)
Cara pieniadze z mopsu napewno ci sie naleza, tymnbardzije ze masz zasadzone aleimnty i jestes samotna matka, skladaj podanie na wywiad i czekaj.
Agutka w jednych maistach rodzinne jest z urzedu , w innych wyplaca mops.
ja tez mam z urzedu, u nas mops sie tym nie zajmuje
moja mala jeszcze spi, ale pewnie niedlugo sie obudzi....
Ja papiery po rodzinne skladam zawsze w MOPS'ie... :-/
400 zl od ex