Napisalam ze lece po papiery dla lekarza zeby jutro wypelnila![]()
Ja chyba nie umiem czytac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisalam ze lece po papiery dla lekarza zeby jutro wypelnila![]()

Wiesz moja babcia tez woli pracowac w ogrodku,a w domu ja jej zawsze sprzatalam.![]()
Widac nasze babcie sie od siebie roznia...
Bo moja sweter uwalany od ziemi potrafi wrzucic do szafy i nie prac go przez miesiac tylko w nim chodzic...
A sproboj ruszyc cokolwiek... odrazu krzyk :-/...
Moja mama wiele razy mowi ze jej wszystko wypierze w pralce - ale ona woli prac raz na 2 miesiace w swojej frani...

a ja już się nie odzywam, bo nerwy pomału tracę.
popieram, juz o tym dzis pisalalm.Ja tak samo,ale napiszę tylko,że ja na Twoim miejscu,Cara,pofatygowałabym się do MOPSu,żeby Ci przyznali kasę. I nie podpisywałabym się pod mamę,tylko robiłabym za osobną rodzinę,bo takową prawnie już jesteś. Te parę groszy mogłoby Ci pomóc.

skoro tyle czasu spedza na ogrodku to jest czas zeby wyprac jej rzeczy na spokojnie...
jak bedzie po fakcie to pewnie i zadowolona by byla![]()
Ja tak samo,ale napiszę tylko,że ja na Twoim miejscu,Cara,pofatygowałabym się do MOPSu,żeby Ci przyznali kasę. I nie podpisywałabym się pod mamę,tylko robiłabym za osobną rodzinę,bo takową prawnie już jesteś. Te parę groszy mogłoby Ci pomóc.