reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Wiesz moja babcia tez woli pracowac w ogrodku,a w domu ja jej zawsze sprzatalam.:tak:

Widac nasze babcie sie od siebie roznia ;)...
Bo moja sweter uwalany od ziemi potrafi wrzucic do szafy i nie prac go przez miesiac tylko w nim chodzic...
A sproboj ruszyc cokolwiek... odrazu krzyk :-/...

Moja mama wiele razy mowi ze jej wszystko wypierze w pralce - ale ona woli prac raz na 2 miesiace w swojej frani ;)...

Widac nasze babcie sie od siebie roznia ;)...
Bo moja sweter uwalany od ziemi potrafi wrzucic do szafy i nie prac go przez miesiac tylko w nim chodzic...
A sproboj ruszyc cokolwiek... odrazu krzyk :-/...

Moja mama wiele razy mowi ze jej wszystko wypierze w pralce - ale ona woli prac raz na 2 miesiace w swojej frani ;)...

skoro tyle czasu spedza na ogrodku to jest czas zeby wyprac jej rzeczy na spokojnie...
jak bedzie po fakcie to pewnie i zadowolona by byla:tak:

skoro tyle czasu spedza na ogrodku to jest czas zeby wyprac jej rzeczy na spokojnie...
jak bedzie po fakcie to pewnie i zadowolona by byla:tak:

Co ty... Mama raz poprala jej wszystkie swetry, koszule i fartuchy z dzialki...
To sie wydala ze jej rzeczy rusza :-/... I wyprala raz jeszcze w swojej Frani :(...
Mamie bylo cholernie przykro, chciala zrobic dobrze a znowu babcia najazd zrobila :(

reklama
Ja tak samo,ale napiszę tylko,że ja na Twoim miejscu,Cara,pofatygowałabym się do MOPSu,żeby Ci przyznali kasę. I nie podpisywałabym się pod mamę,tylko robiłabym za osobną rodzinę,bo takową prawnie już jesteś. Te parę groszy mogłoby Ci pomóc.

NO bylam, bylam :-/...
I mi powiedziano ze nic wiecej mi nie przysluguje :-/... Tylko 48 zl miesiecznie bo samotna matka jestem :-/...

Chyba znowu cos kreca w moim mopsie :-/...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry