reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Dzień dobry po zakupkach. ;-)
Byłam z G. w mieście i kupiłam sobie to,co chciałam - czarny welurkowy dresik,HuH! :-D Ale się cieszę! :-) :-) :-)

A Zuzia śpi od 12:45. :-) :tak:

No i w ogóle okazało się,że moja Babcia baaaaaaaardzo dobrze zna G. Rodziców,bo pracowali razem w jednym zakładzie kupe lat. :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Byłam z G. w mieście i kupiłam sobie to,co chciałam - czarny welurkowy dresik,HuH! :-D Ale się cieszę! :-) :-) :-)

No i w ogóle okazało się,że moja Babcia baaaaaaaardzo dobrze zna G. Rodziców,bo pracowali razem w jednym zakładzie kupe lat. :laugh2: :laugh2: :laugh2:
czesc:laugh2:
super za zakupki udane:tak:

widzisz to fajnie ze babcia zna rodzine G:tak:

Też jakiś czas chciałam coś takowego - ale w h&m sama bluza kosztowała 49,00 spodnie były droższe.

Hmmm to dobrze że "grunt" znany :-)

ZG nie jest znów taka bardzo duża ;-), choć mała też nie jest :nerd:.
a ja się zaraz muszę do domku zmyć, niestety nowy kanał dojazdowy
jak na razie zajmuje mi dużo czasu :nerd:, ale kupiłam już miesięczne :-p.

Dziś chcę tak koło 15.30 odebrać Krystiana z przedszkola, wydłużam mu czas
bo od przyszłego tygodnia już tata będzie odbierał, a on wcześniej niż 16.15 na 100% się nie wyrobi :nerd:.
Szkoda, że tak długo zajmują nam dojazdy do pracy :-(.

Ja dzisiaj ide z malym na zakupki ;-)... No i na badanie krwi,,, a to juz gorsza sprawa... Maly przez miesiac jak byl w szpitalu po porodzie byl taki polkluty ze ma blizny na dloniach, stopach, a na zgieciu reki nie mozna sie w zadna zyle wkluc bo ma taie zrosty :-/... Wiec czeka nas maly koszmar dzisiaj...

ide kupic malemu sliczny sweterek ktory wypatrzylam ;)... A sobie uzupelnic zapasy bielizny :-P... hehe no i moze sie skusze na spodnie 3/4 do kozakow na zime ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry