reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
Cara ja bym zrobiła badania, neurologiczne sprawy potrafią wychodzić po latach, a dziecko pod opieką specjalisty ma szanse na prawidłowy rozwój.

Nie mam sił nadrobić wcześniejszych stron nie wiem o czym pisałyście :zawstydzona/y::sorry2:.

czesc J@god@

ja przed kompem to tylko w okularacha na codzien szkla kontaktowe

a ja się uchowałam bez okularów do...30tki, teraz też bym nie robiła gdyby nie seminaria i konferencje, na codzień nie odczuwam tej krótkowzroczności,
literki na komputerze, w książkach widzę ok, tylko jak na wyświetlaczu są napisy to muszę w pierwszym albo drugim rzędzie siedzieć, żeby wyraźnie widzieć :nerd:.
Prawdę mówiąc ja się chyba bym bała zakładać sobie soczewki a że okulary tylko doraźnie muszę mieć, to tym bardziej się nie opłaci.
Bo seminaria od października 2-3 razy w tygodniu, a na komputerze, to naprawdę kilka godzin muszę siedzieć, żeby zaczęły mnie oczy boleć.

Ale powiem wam, że jak mi babeczka dziś założyła okularki (takie do dobierania), to tak fajnie wyraźnie się zrobiło i oko przestało mnie boleć - bo dziś z jakiegoś powodu bardzo mnie bolą oczy :-(.

Ostatnia edycja:
Cara87 oczywiście J@god@ ma rację, jak najbardziej na tomogorfię musicie iść. My mieliśmy nawet rezonans dwa razy...
A długo będziecie czekać na tę tomografię?

ja to po dluzyszym czaseie siedzenia przy kompie bez okularow to bym nic nei rpzeczytala..
ale u mnie to rodzinne, ja od dawna nosze okulary,a w sumie szkla bo sa wygodniejsze na codzien

ja to po dluzyszym czaseie siedzenia przy kompie bez okularow to bym nic nei rpzeczytala..
ale u mnie to rodzinne, ja od dawna nosze okulary,a w sumie szkla bo sa wygodniejsze na codzien

To mój Krystian będzie tak miał, on któregoś dnia założy okularki na stałe - bo ma wadę po tatusiu, m. nosi -4.75 i -3.75, ale to zależy od wielu czynników jak duża wada mu się rozwinie i kiedy będzie się kwalifikować do okularów.

reklama
A ja nadrobilam i teraz ide sprzatac bo maly spi i niewiem ile mu to zajmie:sorry2::-p

Placki wegierskie mniam,a gulasz to akurat mam w lodowce:tak:

Mnie tez pewnie czekaja okularki po operacji:-(

no i sie obudzil:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry