reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

dzien dobry.

pierwsze primo, to ja sama jeszcze nie wiem co to znaczy żreć sie o alimenty. ale nie mamy innego wyjscia, nie robimy tego dla nas samych, tylko dla naszych dzieci. juz raz to pisalam, ale ollka22 za te 39 pln to sie noz w kieszeni otwiera.

drugie primo, natka, a ty podjelas decyzje o powrocie do polski, czy jeszcze dajesz m. szanse? bo z tego co pamietam, to pisalas, ze rodzice po ciebie maja przyjechac.

w to, ze moj ex sie opamietal, to nie wierze. on taki jest, w sumie porządny facet, troche podrapany przez zycie, ale dobry czlowiek. czasami, az za dobry i to sie dzialo moim kosztem. wiec na podstawie jego wczorajszego zachowania nie bede robila sobie wielkiej nadziei na przyszlosc. ale przyznam, ze mnie milo zaskoczyl, bo tak jak nagle nasze relacje sie popsuly, tak wczoraj nagle sie poprawily.

reklama
dori-rodzice mieli po nas przyjechac,ale jednak nie przyjechali,bo wyszlo jak wyszło, a co do M, to bardzo bym chciala z nim być ale niewiem czy to ma sens bo ja i tak nigdy nie zapomne o tym co mi zrobił.a poza tym ja jestem taka ze za wszelką cene bede sie chciała za to odegrac(czytaj: kręcić z innym,a może nawet coś wiecej)

Natka, i nie zapominaj, ale moze kiedys mu wybaczysz... nie wiesz jak sie wasze losy beda ukladac. z tego co pisalas, to on sie teraz bardzo stara. i niech tak wlasnie bedzie. niech sie chlopak pozdziera, a ty badz jego księżniczką, królowa, cesarzową, panią i władczynią :)
a myslisz, ze karanie go w ten sposob, to dobry pomysl? sie zaloze, ze niezle cie kusi, zeby posmakowal co sie wtedy czuje. nie wiem co ja bym zrobila.

dzienb dobry:)
gdzie sa wszyscy?
ja wlasnie wrocilam z urzedu pracy, wzielam sobie aktualne zaswiadczenie i poksaerowalam ostatnie dokumenty przed sprawa, wiec moge powiedziec ze sie przygotowalam,a co bedzie na sprawie to sie okaze...
natka ja tojakos spac nie moge...

Witaj Natko.Jula właśnie przed chwilą poszła z siostrą na spacerek- więc mam chwile.Tatuś w pracy a synuś pojechał do Zielonej Góry dowiadywa się o szkołe.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry