reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

tosia moj wplacic w tym miesiacu 50 zl, z czego ja dostalam 39.
ale tez nie odpuszcze.
wkoncu my kobiety uparte jestesmy:)

natka mieszkam z rodzicami,ale moja mama jeste pracy w niemczech, tata dojezdza do niej w ta sabote i zosatje sama z oli...

reklama
Oj natka jeszcze przyjdzie czas że stwierdzisz że nie warto przez takie pierdoły ( przepraszam bo wiem że teraz to strasznie dla ciebie ważne ale z czasem sama użyjesz takiego określenia) nie wrto zarywac nocek. Teraz jestem moądra ale do niedawna sama ze stresu i nerwów nie mogłam zasnąc. teraz to jakos po mnie spływa.

nie odpuszczaj olka. ja sie nie dam. swoja drogą to chyba trzeba serca nie miec i honoru. ja bym tak nie umiała. A twój szanowny tatuś kontaktuje się córeczką?

tosia oliwka ok, rozrabia i nie slucha mnie wogole:)
ale dalej super spi,i w dzien i wnocy.

ja poki co przegladam papiery, rachunki i takie tam bo mam w czwartek sprawe o podwyzszenei aliemntow.

No to Ola powodzenia ci życzę. ja jutro też zamierzam zadzwonic do śadu ispytac jak postępy w mojej sprawie. Po pierwszej sąd miał wysłac do sądu w jego miejscu zamieszkania dokumenty. Tamtejszy sąd wezwie go na przesłuchanie i dokumenty maja wrócic do mojego rejonowego. ciekawe czy to chociaż wysłali. bo postanowienia sądu on nie dostanie. wszystko wędruje do akt ze skutkiem doręczenia bo nie wyznaczył przedstawiciela do doręczeń.
Biurokracja.
świetnie, że oliwka jeszcze w dzień śpi. my juz zrezygnowałyśmy ze spanka w dzień bo potem Tosia do 22 szaleje wstaje o 7 i jest strasznie zmeczona. Najlepiej jak śpi od 19.30 do 8 rano. To jest slodziutka cały dzień.
Powodzenia na sprawie. problem niestety to nie tylko kwestia czy podwyższą ale jak wyegzekwowac

tosia mam nadzieje ze podwyzsza, oliwka jest an liscie dzieci przyjetych do zlobka od wrzesnai wiec kolejny wydatek
ale w sumie to zlozylam ten pozew bo tatus zlozyl o obnizenie aliemtow...
dran!!
a co do kontaktow to widzial sie z oliwka ostatnio .. w lipcu 2007 roku:)
i kontatkt go nei interesuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry